Myslim ze si stale nerozumime...

Pokusim se dotaz dale upresnit.
Ja jsem vysoce presvedceny o tom (kdyztak me presvec o opaku), ze mnou vyznacene dvojice not na obrazku odpovidaji stejnym klavesam. V priklade 1 je to klavesa jednocarkove d (d1). V priklade 2 je to jednocarkove a (a1).
V jednom priklade jsou obe ruce zapsany v houslovem klici, v druhem priklade jedna v basovem, druha v houslovem. Coz ovsem beru v potaz a myslim ze jsem noty i prislusnou klavesu identifikoval spravne, tak jak je to v obrazku vyznacene.
Pokud je tedy az sem moje uvaha spravna.... muj dotaz tedy smeruje k tomu, ze ty noty naznacuji, ze bych v tu chvili mel hrat ve stejnem okamziku (noty jsou pod sebou + podle delek predchozich not v taktu se jejich intervaly trvani prekryvaji) ma zahrat levou i pravou rukou
identicka klavesa (stejny ton, ve stejne oktave). Coz je ovsem bud fyzicky nemozne, nebo zbytecne (vysledny zvuk bude stejny, at jednu klavesu zmacknu treba deseti prsty).
Proto se tedy ptam, jak mam tento zapis chapat? Mam si vybrat kterou rukou tu stejnou klavesu zahraju. Mam stejnou notu z jednoho klice proste ignorovat?