Zničený mikrofon...

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
zzbar
Rádce

Re: Zničený mikrofon...

Příspěvek od zzbar »

Jsem rád, že se někdo vrátil k tématu :wink:
Když už nemá nikdo zkušenost se zničeným mikrofonem, stalo se to s nějakou jinou částí aparátu? A chtěl pak zvukař nějakou kompenzaci?
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Nějak mě nenapadá, co jiného na aparátu by prokazatelně bubeník mohl zvukaři zničit?? :roll: :lol:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

Dobře, zřejmě špatně položená otázka. Myslel jsem to v rámci celé kapely. Prostě někdo něco zničí, tak jak to potom rovnáte se zvukařem? Pokud i teď jsem se špatně vyjádřil, zapomeňte na to, a věnujte se jiným tématům... :lol: 8)
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
pehve

Příspěvek od pehve »

Monikad píše:Nějak mě nenapadá, co jiného na aparátu by prokazatelně bubeník mohl zvukaři zničit?? :roll: :lol:
Moniko, bubeníci jsou vynalézaví :) kdysi jsem napálil 18" kreš tak že se skácel i se stojanem a tou hranou se zasekl do klarinetu co ležel na zemi ve futrálu. To bylo facek :mrgreen:
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

pehve píše:
Monikad píše:Nějak mě nenapadá, co jiného na aparátu by prokazatelně bubeník mohl zvukaři zničit?? :roll: :lol:
Moniko, bubeníci jsou vynalézaví :) kdysi jsem napálil 18" kreš tak že se skácel i se stojanem a tou hranou se zasekl do klarinetu co ležel na zemi ve futrálu. To bylo facek :mrgreen:
Aha... tak to se mi nestalo a stát nemůže, neb už dobrých 20let jsem nehrála s žádným klarinetistou :wink: Ale ten upadlý činel....no nedělá to plechům zrovna dobře..... tohle vím na vlasní zkušenost taky, ale už se mi ani to nemůže stát :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“