Když už nemá nikdo zkušenost se zničeným mikrofonem, stalo se to s nějakou jinou částí aparátu? A chtěl pak zvukař nějakou kompenzaci?
Zničený mikrofon...
Pravidla fóra
Re: Zničený mikrofon...
Jsem rád, že se někdo vrátil k tématu
Když už nemá nikdo zkušenost se zničeným mikrofonem, stalo se to s nějakou jinou částí aparátu? A chtěl pak zvukař nějakou kompenzaci?
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Nějak mě nenapadá, co jiného na aparátu by prokazatelně bubeník mohl zvukaři zničit??

Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Dobře, zřejmě špatně položená otázka. Myslel jsem to v rámci celé kapely. Prostě někdo něco zničí, tak jak to potom rovnáte se zvukařem? Pokud i teď jsem se špatně vyjádřil, zapomeňte na to, a věnujte se jiným tématům...

Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
a spousta No name...
a spousta No name...
Moniko, bubeníci jsou vynalézavíMonikad píše:Nějak mě nenapadá, co jiného na aparátu by prokazatelně bubeník mohl zvukaři zničit??![]()
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Aha... tak to se mi nestalo a stát nemůže, neb už dobrých 20let jsem nehrála s žádným klarinetistoupehve píše:Moniko, bubeníci jsou vynalézavíMonikad píše:Nějak mě nenapadá, co jiného na aparátu by prokazatelně bubeník mohl zvukaři zničit??![]()
kdysi jsem napálil 18" kreš tak že se skácel i se stojanem a tou hranou se zasekl do klarinetu co ležel na zemi ve futrálu. To bylo facek
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))