http://youtube.com/watch?v=z_lwocmL9dQ
Nehoraznej skill nechapu jak to dělá
Dneska určitě, v době jeho největší slávy moc ohrané nebyly.Greeg píše:taky moc nemusim , pruměrnej kytarista kterej v solingu používá dost vohrátý a starý motivy
hele satriani prej není dobrej kytarista Van Halen taky ne by mě zajímalo kdo podle tebe dobrej je? Asi rychloprstý borci jako herman li co?Greeg píše:taky moc nemusim , pruměrnej kytarista kterej v solingu používá dost vohrátý a starý motivy
A co přinesl Ynqwie..???Ne že bych proti němu něco měl,ale v čem je něco víc teda..??Greeg píše:Veth - hele jedinej rychlej kytarista kterýho obdivuju je malmsteen , to je vše .
ale prostě halen stejně jako satriány a stovky dalších kytaristů prostě nějak nevnímám , neposlouchám páč nepřinesli do rockový muziky nic novýho , hrajou prostě to co všichni vostatní a to už mám voposloucháný . Oproti tomu třeba Blackmore s blackmores night , nebo třeba ten malmsteen nebo gilmour (jeden z" nejpomalejších" známejch kytaristů) prostě přišli s nečim "novym" co se mi zrovna líbí .

JJ na Malmsteena myslím. . Jako ho taky poměrně obdivuju,ale myslím si že to není zas takovej kytarista aby byl obdivován celým světem. .Dark Axel píše:Malmsteen? taky by mě zajímalo, co na něm lidi tak vidí

jako s tou poslední větou musim souhlasi. Lidi rychlý kytaristy urážej páč jim nerozuměj i ve většině těch běhů je schována harmonická a melodická vyspělost. Noa le říct že van halen nic nepřinesl a co třeba hammering? Díky němu ho hrajem v podobě jako dnes a satriany řiká ti něco oktávový hraní či dvoj vytažení tónu? Velmi častá technika a celkově satrianyho skladby plný emocí a užásný v používaní všech technik. Já osobně nemus ani van halena an i třaba malmstena ale řikat o nich že to jsou onanisti je nesmysl. No samozřejmě že blackmore je blackmore ale nejen tyhle starý kytaristi tvořej hudbu.Greeg píše:já ale taky nepíšu to co říkaj enciklopedie , ale to co si myslim já . Malmsteen je vyloženě technickej hráč , doslova vyhrátej člověk , ale to jak háže noty jednu za druhou na svym stratovi a prostě ty melodie vážný hudby , dotoho ten zvuk elektrický kytary , to se mi fakt líbí
většinou lidi ho nemaj rádi protože to co hraje ,voni zahrát neuměj
Já vim že ho nevymyslel to používali už starý jazzmani ale Van Halen to procpal do popředí stejně jako Hendrix sólovou kytaru.Greeg píše:Veth - to že hodně používal tapping (kterej ovšem nevymyslel) je pravda , ale já to myslim po stránce hudebního stylu