Behringer V-amp pro + USB MIDI převodník
Pravidla fóra
Behringer V-amp pro + USB MIDI převodník
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jak bych měl nahrávát zvuky do počítače. mam doma rp 250 a ten pres usb nahrává bezproblémově zvuk do pc . Používám audacity. A myslel jsem že ten převodník bude mít stejnej efekt . Ale v Audacity mi to pořád vykazuje chybu jako by to nebylo nijak propojené. Prosím o radu.Chci vědět jestli je vůbec nějaké řešení. Nemám zvukovou kartu jedu jen přes integrovanou. A nemám peníze na koupi žádného přístroje takže bych prosil jen radu co a jak pokud je nějaké řešení. Předem děkuji.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Behringer V-amp pro + USB MIDI převodník
Chápu správně dotaz, že V-Amp Pro se tváří jako nepřipojen k počítači? A upřímně řečeno - jak by se měl dát připojit k počítači - teda kromě nějaké zvukové karty například?
Prostě připojit ho do AUX vstupu RP-250 nebo do LINE-IN integrované zvukové karty; následně podle toho vybrat v Audacity ten správný ovladač, no a toť vše.
Kde je problém?
P.
Prostě připojit ho do AUX vstupu RP-250 nebo do LINE-IN integrované zvukové karty; následně podle toho vybrat v Audacity ten správný ovladač, no a toť vše.
Kde je problém?
P.
Re: Behringer V-amp pro + USB MIDI převodník
Moc děkuju vše jsi správně pochopil pichl jsem to na ten line in a funguje fakt dík moc !
Behringer AMP PRO + MIDI kabel
Dobrý den, vlastním výše zmíněný multiefekt. Mám dotaz. Pokud zakoupím kabel MIDI to USB viz odkaz dole. Bude multiefekt fungovat jako externí zvukovka?
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Behringer AMP PRO + MIDI kabel
1) Prostudovat návod ještě nikomu neublížilo.
2) Když už teda ten návod nečteš, tak teda věz, že MIDI k tomuto účelu neslouží a nepomůže ti ani MIDI/USB kabel. Když si u stolní lampičky vyrobíš redukci z vidlice na USB, tak ti taky nebude fungovat jako zvukovka.
3) Sloučeno s existujícím threadem.
4) "viz. odkaz dole" jsem nějak nenašel
.
Doufám, že ti tato informace posloužila. A ty návody si, prosím, lidi čtěte, zjistíte tam spoustu zajímavých věcí, dík.
2) Když už teda ten návod nečteš, tak teda věz, že MIDI k tomuto účelu neslouží a nepomůže ti ani MIDI/USB kabel. Když si u stolní lampičky vyrobíš redukci z vidlice na USB, tak ti taky nebude fungovat jako zvukovka.
3) Sloučeno s existujícím threadem.
4) "viz. odkaz dole" jsem nějak nenašel
Doufám, že ti tato informace posloužila. A ty návody si, prosím, lidi čtěte, zjistíte tam spoustu zajímavých věcí, dík.