Behringer V-amp pro + USB MIDI převodník

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Sedlacek

Behringer V-amp pro + USB MIDI převodník

Příspěvek od Sedlacek »

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jak bych měl nahrávát zvuky do počítače. mam doma rp 250 a ten pres usb nahrává bezproblémově zvuk do pc . Používám audacity. A myslel jsem že ten převodník bude mít stejnej efekt . Ale v Audacity mi to pořád vykazuje chybu jako by to nebylo nijak propojené. Prosím o radu.Chci vědět jestli je vůbec nějaké řešení. Nemám zvukovou kartu jedu jen přes integrovanou. A nemám peníze na koupi žádného přístroje takže bych prosil jen radu co a jak pokud je nějaké řešení. Předem děkuji.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Behringer V-amp pro + USB MIDI převodník

Příspěvek od pavlii »

Chápu správně dotaz, že V-Amp Pro se tváří jako nepřipojen k počítači? A upřímně řečeno - jak by se měl dát připojit k počítači - teda kromě nějaké zvukové karty například?

Prostě připojit ho do AUX vstupu RP-250 nebo do LINE-IN integrované zvukové karty; následně podle toho vybrat v Audacity ten správný ovladač, no a toť vše.

Kde je problém?

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Sedlacek

Re: Behringer V-amp pro + USB MIDI převodník

Příspěvek od Sedlacek »

Moc děkuju vše jsi správně pochopil pichl jsem to na ten line in a funguje fakt dík moc !
dry

Behringer AMP PRO + MIDI kabel

Příspěvek od dry »

Dobrý den, vlastním výše zmíněný multiefekt. Mám dotaz. Pokud zakoupím kabel MIDI to USB viz odkaz dole. Bude multiefekt fungovat jako externí zvukovka?
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Behringer AMP PRO + MIDI kabel

Příspěvek od Hendrek »

1) Prostudovat návod ještě nikomu neublížilo.
2) Když už teda ten návod nečteš, tak teda věz, že MIDI k tomuto účelu neslouží a nepomůže ti ani MIDI/USB kabel. Když si u stolní lampičky vyrobíš redukci z vidlice na USB, tak ti taky nebude fungovat jako zvukovka.
3) Sloučeno s existujícím threadem.
4) "viz. odkaz dole" jsem nějak nenašel :).
Doufám, že ti tato informace posloužila. A ty návody si, prosím, lidi čtěte, zjistíte tam spoustu zajímavých věcí, dík.
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“