Zdravím.Hraji 3roky na el.kytaru,mám Stagg a dlouho už si chci koupit lepší(cena kolem 10tisíc).Chci hrát především rock,metal(metallica,nirvana,acdc,atd..) a dnes jsem narazil na tuhle kytaru z bazaru: FENDER STRAT DELUXE LONE STAR EXTRA za 8 290kč http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=datum
Chci se zeptat jestli si myslíte že by to byla pro mě dobrá volba,vzhledem ke stylu který chci hrát a co říkáte na samotnou kytaru(snímače,zpracování,atd..)?
FENDER STRAT DELUXE-bazar
Pravidla fóra
Re: FENDER STRAT DELUXE-bazar
Předem díky za každou radu a odpověd 
Já jen můžu říct, že mám Roadhouse Strata co má ty Texas Special singly a ty jsou velice dobré, zvuk je parádní a jak píše, že se vyrovná americkým standardům, tak to mám potvrzené svým uchem
Humbucker nevím, ale ty singly jsou určitě vpohodě. To bude asi podobná řada jak ten můj, zpracování super, všechno mi fachčí jak má...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Pozor na krky lone staru, nektery jsou spatne udelany.
Ale ...
za tuhle cenu by se dokonce vyplatilo i krk si vymenit kdyby byl spatny (jakoze pravdepodobne nebude)
Vyborna volba a nadherna cena.
Sam mam jednoho a po vyzkouseni cca 20 kytar za moje hrani jsem zustal u lone staru.
Ale ...
za tuhle cenu by se dokonce vyplatilo i krk si vymenit kdyby byl spatny (jakoze pravdepodobne nebude)
Vyborna volba a nadherna cena.
Sam mam jednoho a po vyzkouseni cca 20 kytar za moje hrani jsem zustal u lone staru.
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Díky za rady
A můžu se zeptat co hrajete za styl?Já jen,jestli by kytara byla vhodná na hraní třeba některých tvrdších písní metallicy atd..?
- 60'Rock_N'_Roll
jednej rychle, s touhle cenou ti jí hned někdo vezme!!