FENDER STRAT DELUXE-bazar

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
pepeh

FENDER STRAT DELUXE-bazar

Příspěvek od pepeh »

Zdravím.Hraji 3roky na el.kytaru,mám Stagg a dlouho už si chci koupit lepší(cena kolem 10tisíc).Chci hrát především rock,metal(metallica,nirvana,acdc,atd..) a dnes jsem narazil na tuhle kytaru z bazaru: FENDER STRAT DELUXE LONE STAR EXTRA za 8 290kč http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=datum
Chci se zeptat jestli si myslíte že by to byla pro mě dobrá volba,vzhledem ke stylu který chci hrát a co říkáte na samotnou kytaru(snímače,zpracování,atd..)?
pepeh

Re: FENDER STRAT DELUXE-bazar

Příspěvek od pepeh »

Předem díky za každou radu a odpověd :wink:
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Já jen můžu říct, že mám Roadhouse Strata co má ty Texas Special singly a ty jsou velice dobré, zvuk je parádní a jak píše, že se vyrovná americkým standardům, tak to mám potvrzené svým uchem :-) Humbucker nevím, ale ty singly jsou určitě vpohodě. To bude asi podobná řada jak ten můj, zpracování super, všechno mi fachčí jak má...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Kai

Příspěvek od Kai »

Pozor na krky lone staru, nektery jsou spatne udelany.

Ale ...

za tuhle cenu by se dokonce vyplatilo i krk si vymenit kdyby byl spatny (jakoze pravdepodobne nebude)

Vyborna volba a nadherna cena.

Sam mam jednoho a po vyzkouseni cca 20 kytar za moje hrani jsem zustal u lone staru.
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
pepeh

Příspěvek od pepeh »

Díky za rady :wink: A můžu se zeptat co hrajete za styl?Já jen,jestli by kytara byla vhodná na hraní třeba některých tvrdších písní metallicy atd..?
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

jednej rychle, s touhle cenou ti jí hned někdo vezme!!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“