Včera mi přišla nová kytara z výroby a výrobce nenavoskoval a jinak nenamazal hmatník, což mě dost ser...štve
pajdos
on ale prave mluvi o hmatniku, ne o krku..u krku bych to pochopil, ale proc voskovat hmatnik? vzdyt to se musi hned sedrit strunama ne?feki píše:Voskovat ???, právě naopak. Mám dobrou kytaru, a jediné co mi štve je lakovaný krk. Někdy používám na dlaň i křídu.
Jo, jasně, to já taky dělám, ale ten hmatník je suchý, že bych se nedivil, kdyby z toho začaly lítat piliny. Je to jenom holé suché dřevo. Trochu jsem to napustil olejem na hmatníky od dunlopu, ale furt je to takové suché, nepohodlné... :-/ co s tííímfeki píše:Pravda, přelít jsem to moc rychle, omlouvám se. S hmatníkem neporadím, nikdy jsem nic takového nedělal, nechci si ničím zasrat strunyJen když je měním vytřu, a vyleštím ho suchým ubrouskem.
hmatník nemusíš mít mokrý, aby byl pohodlný, napusť ho jednou za měsíc, při výměně strun.suché, nepohodlné... :-/ co s tííím
OK, namazal jsem to nějakou NIVEOU, strašně hustý krém na xicht. našel jsem to v koupelně, dopusil jsem to olejem na hmatníky a už je to fajn. Doufám že na dlouhoarcilucifer píše:hmatník nemusíš mít mokrý, aby byl pohodlný, napusť ho jednou za měsíc, při výměně strun.suché, nepohodlné... :-/ co s tííím
Ale je to superSadam.S píše:Tyvole, nivea je krém poměrně univerzální, ale že by se dal použít na mazání hmatníku, to by mě fakt nenapadlo
to je přísně tajná receptůra, musel bych to nejspíš propašovat z jídelny a kdoví kdy ju budem mít...TakJakyhoMeZnas píše:a co UHO?
univerzální hnědá omáčka