Bubeník jedné z kapel, název není důležitý, měl el bicí zn. Millenium. Budiž mu omluvou, že měl kolem 15.let a že je v podstatě teprve sběratel zkušeností.
Ale k jádru: už při zvukovce to byl docela průser. Dělalo nám to pořádný bordel v mixu a samotný zvuk bicích byl skoro neposlouchatelný. Šavle nám běhala do červeného a při tom bicí nebyly ani pořádně slyšet.
Bicmen mi to při zvukovce na chvíli půjčil, potřeboval jsem zjistit, kde je chyba... odraz paliček - katastrofální, pedály snad ještě horší, činelové pady k ničemu a konstrukce, že by se člověk bál okamžitého rozbití...
Takže prosím vás, pokud někdo začíná a hledá nějaké el. bicí, nepodléhejte lákavým inzerátům na různých aukcích a jiných e-shopech. Jsou to vyhozené peníze za naprosto nepoužitelnou věc !!! (nechci to nazvat ani nástrojem..)
Poté přišla na řadu další kapela, nu začali rozbalovat bicí NRG.
K této značce, stejně jako ke Staggům a pod. mám velký despekt. Při zapojování mikrofonů jsem alespoň zjistil, že tam má bubeník na tomech pinstripe, na kopáku nevím - nebyl čas...
Začala zvukovka a ejhle, bubeník si pohrál s laděním! Celkově ty bicí nelezly ven nijak špatně. Až mě to překvapilo.
Pointa není žádná
Jen mám dva postřehy. Nekupujte levné el. bicí! A že i dobře nalaďené klasické bicí neslavných značek
můžou znít docela stravitelně.
No ale asi jsem neobjevil žádnou ameriku, že?