Line6 Toneport GX vs. Studio GX

Pedály, multiefekty, procesory, ...
lunchie

Re: Line6 Toneport GX vs. Studio GX

Příspěvek od lunchie »

jo muzes ... ten toneport ma asio ovladace, takze pak muzes pouzit jakejkoli soft od revalveru pres amplitube az po ten guitar rig (osobne me prijde nejslabsi ...)
klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

Děkuji.
James_34

Příspěvek od James_34 »

Zdravim, chtel bych se zeptat na jedno: Vlastnim Toneport UX1 coz je starsi masinka, ale v podstate stejna jako jeji novejsi nastupci. Je to stejne i co se zapojeni tyce a me zajima: Jaktoze, kdyz Toneport propojim prez usb s pocitacem, zapnu Gearbox, na zadni vystup krabicky pripojim odposlech (kombo ci repro), do inputu pripojim kytaru a nahravam, at uz prez Cubase, nebo Sonar 8. Tak jakto, ze z odposlechu slysim uplne jiny zvuk nez je potom vysledny zvuk nahrany v pocitaci? Je to normalni, nebo je chyba u me, ikdyz si neumim predstavit, co nastavit jinak, protoze vse jsem zapojoval dle navodu (asio nastaveni a tak).
V gearboxu si napriklad vyberu zkresleny zvuk ala rectifier, nebo nejaky jiny zkresleny, hraju na kytaru a ten zvuk zni dobre a kdyz ho pak nahraju a poslechnu si ho prez odposlechy, tak zni stale dobre, jenze jakmile skoncim s praci a odpojim toneport a zapne se opet zvukova karta pocitace, zvuk zni naprosto odlisne (zkresleni ma napriklad mnohem vic gainu atp...). Je to pro me problem, protoze si tak v podstate nemuzu najit idealni sound, ktery by mi vyhovoval. Nevite prosim nekdo, jak lze docilit toho, abych ve vysledne nahravce slysel stejny zvuk kytary, jaky slysim, kdyz nahravam a zvuk mi bezi prez odposlechy? Opravdu bych byl rad kdybych tenhle problem vyresil.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“