Která el. kytara je nejvíc položená do basové oblasti?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

No nebude to spatna koupe, kdyz koupis novou a dobre vyberes.... Ale jak rikam, obcas se na bazaru vyskytne kousek, co je starsi, v dobrym stavu (na HW se tam nema co pokazit, je ho tam minimum) a usetris... Tezba mahagonu se stale omezuje, a kdovijaky ma Ibanez zasoby, odkud bere a co dava na ty levnejsi.... ja mel v ruce 2005-2006, ted mam 2003 a je tam rozdil - sice ne buhvijaky, ale je to poznat (jinak rok se da zjistit u vyrobce podle serioveho cisla, pripadne i na strankach Ibanez/support podle cisla nektereho z dilu, treba kod na snimaci zespodu, atd.)
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

Aha, supr, dík moc za cenné rady :wink:
No vzhledem k tomu, že si ji nejdu kupovat bohužel zítra ale asi až příští rok v lednu tak uvidím, budu hlídat bazáče a kdyžtak koupím novou a nechám si ji seřídit a prohlídnout u kytaráře, hlavně teda si nechám zbrousit ten přechod krk-tělo kvůli toho sustainu. Každopádně moc díky za pomoc s výběrem všem a přeju ať Vám to hraje :P
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

Ahoj.
Tak jsem si tady pročet snad všechno o RG321 a je to v podstatě přesně to co hledám, jen mě dost kroutí ta cena a nejistot koupě dobrého kusu. Přeci jen třeba u firmy Cort mám větší pravděpodobnost že narazím na dobrý kus. Nebo se mýlím?
Jestli byste mi mohli naznačit nějakou levnější alternativu s mahagonovým tělem od Cortu, která se dostatečně blíží té RG321, tak bych byl vděčný.
Zatím :wink:
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

MENHYR píše:Ahoj.
Tak jsem si tady pročet snad všechno o RG321 a je to v podstatě přesně to co hledám, jen mě dost kroutí ta cena a nejistot koupě dobrého kusu. Přeci jen třeba u firmy Cort mám větší pravděpodobnost že narazím na dobrý kus. Nebo se mýlím?
Jestli byste mi mohli naznačit nějakou levnější alternativu s mahagonovým tělem od Cortu, která se dostatečně blíží té RG321, tak bych byl vděčný.
Zatím :wink:
mahagon u cortu je jen u tech drazsich modelu (- hard&heavy, myslim ze nejaky Mxxx tam maj z mahagonu levnejsi nez RG321MH, koukni)
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Myslím, že pravděpodobnost koupení špatnýho kusu je u obou stejná. Obzvlášt, když si ho pujdeš osobně vybrat...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“