Ten Rockerverb 50 zní hodně dobře z toho videa Na náš metal myslím si super. Hrajem spíš pomaleji a výrazně, prostě doom/death, takže by to tam sedělo myslím. Rozpadnuvší se Gospel of the Future na to taky hráli a jak to znělo. Viz. v sekci kapely jsem dával jejich vidko. Sunn-o))) taky mají myslím orange
No uvidíme co bude, až dorazím. Hlavně finančně
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
Demilich píše:Ten Rockerverb 50 zní hodně dobře z toho videa Na náš metal myslím si super. Hrajem spíš pomaleji a výrazně, prostě doom/death, takže by to tam sedělo myslím. Rozpadnuvší se Gospel of the Future na to taky hráli a jak to znělo. Viz. v sekci kapely jsem dával jejich vidko. Sunn-o))) taky mají myslím orange
No uvidíme co bude, až dorazím. Hlavně finančně
sorry za OT, ale Sunn O))) hrajou na Sunn podle nich se i jmenují
myslím, že právě na doom/death by to mohlo znít hodně dobře. Zrovna vám asi určitě
Dark Axel píše:TO se tu nenajde nikdo, komu se ten zvuk líbí? mi se třeba líbí velmi... a možná to bude právě tím fuzzy rozbitým charakterem, který není konkrétní a "nestíhá"
jak sem rikal, ja sem fanda, ale ne vsechno se da hrat na vsechno
jenomze to mozna je jenom ten dojem, protoze finalni ukazka zni skvele i na metal.
AD30 fakt asi ne, ma to myslim dokonce o dve gainstage min nez Rockerverb, a ma mnohem vic "vintage" charakter (tj. i vic basu, coz je na metal spatne)
takovyhle sound v pohode (i kdyz shodou okolnosti je to taky rockerverb http://soundclick.com/share.cfm?id=7515602
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Slipknot?
Ti už neví co za image udělat a vystřídat.
Ale jo, na ty nejdražší se dá hrát všechno. Dobře to vypadá a dobře to hraje. Taky to dobře ale stojí
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
bubucci píše:Já to mám zase s těma Orange naopak, nelíbí se mi takový ten fuzzovitě rozervaný charakter...
Na tom videu je nejzajimavější ta kytara na kterou Ola hraje
Pokud tě zajímá MTM-2 Hodně lidí si myslí že je to Petrucciovka ale ve skutečnosti je to jen MTM-2 s polepem odsud http://www.guitarskins.eu/
sorry za OT
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Demilich píše:Slipknot?
Ti už neví co za image udělat a vystřídat.
no ja bych mel teda mnohem žhavejší kandidátky na gearwhore
Zdravim george lynche a scotta iana napriklad (i kdyz samozrejme chapu ze slozenky se platit musi)
hraje na neho jenom Root, ale uz pomerne dlouho, takze tu image bych bral ve vztahu k te oranzove barve tak maximalne
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Teď ty orange hodně frčí na videích z brualu na ně hraje spousta kaprl holt rectal už je asi za zenitem mě se orange líbí ale sou aparáty který se mi líbí víc např. markIV nebo 5150 Zase na druhou stranu ppc212 bych bral hned
Zdravím, není tady nějaký vlastník orange thunderverb? Já vlastním tento aparát a nejde mi zprovoznit reverb a proto jsem se chtěl zeptat, zda s tím někdo nemá zkušenost. Mylsím si, že by to mělo normálně jít přepnou footswitchem. Reverb jsem vyhulil, mačkal footswitch k reverbu, zkoušel přepínat kanály a pořád žádná změna. Odpověď na mail prosím (stepan.korba@seznam.cz)
Doufám, že pokud se ti někdo ozve, tak bude tak soudný a postne to (i) sem. Zapoj hlavu a zkus pouvažovat, proč se tady tomu říká fórum a ne mailová konference, případně jak by to asi dopadlo, kdyby to všichni řešili jako ty.
Nehcem zakladať nové téma pretože mám iba jednú malú otázku a možno ešte aj dosť blbú takže by mi to tu aj hneď zamkli . Aky je rozdiel medzi Orange ROCKERVERB MKII 50 a Orange ROCKERVERB 50 ?
Schecter HELLRAISER V 1, Jackson JS327, LTD M 401 FR, Cort G 254
ORANGE Jim Root Terror, ORANGE Micro Terror, ORANGE PPC 112,
AKG WMS PRO 40 Set flexx, Ibanez TS 7 BOSS NS 2, Behringer TU 300 http://bandzone.cz/haluzotvoristika
Podstatný rozdíl je v tom, že MKII má koncovky EL34 (můžeš dát i 6L6, KT88), MKI má 6V6. MKII má taky poťák na středy na čistém kanálu a vylepšenou efektovou smyčku. To je myslím v rozdílech vše.
Super ten poťačik by som aj oželel. A dali by sa dať miesto 6V6 6L6 ? Viem zas možno hlúpa otázka, ale račej sa raz opýtať ako ostať navždý hlúpy. Mám možnosť ju kupiť tak si zisťujem čo a ako. Spočiatku som si ten rozdiel ani nevšimol až potom. Zvuk MK II sa mi veľmi páči najmä kôli tym stredom a takej neviem ,,nasranosti,,. Tak ak ten rozdiel bude minimálny nieje čo riešiť.
Schecter HELLRAISER V 1, Jackson JS327, LTD M 401 FR, Cort G 254
ORANGE Jim Root Terror, ORANGE Micro Terror, ORANGE PPC 112,
AKG WMS PRO 40 Set flexx, Ibanez TS 7 BOSS NS 2, Behringer TU 300 http://bandzone.cz/haluzotvoristika