Cort VX-4V
Pravidla fóra
Cort VX-4V
zdravim chtel sem se optat jestli nekdo nema nejake zkusenosti nebo vetsi info o teto kytare dekuji za odpovedi : http://www.muzikmanie.cz/p/Cort-VX-4V-W ... cka-kytara
Re: Cort VX-4V
dobra cena docela ... az bych skoro neveril, ze to jsou schopni dodat...
- Dandáš
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dansvoboda
Přímo s touhle kytarou zkušenosti nemám každopádně si jí někde vyzkoušej jestli ti padne do ruky, ale Cort dělá i v téhle cenové relaci dobré kousky.. za mě dobrý..
Dobrá oproti jiným obchodům určitě.Paris píše:dobra cena docela ... az bych skoro neveril, ze to jsou schopni dodat...
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Tuhle kytary přesně jsem kdysi chtěl a už jsem si pro ni skoro šel do obchodu. Předtím jsem ji vyzkoušel a hrálo se mi na nic velmi dobře, zpracováním byla vpohodě, bez nějakých problémů a zvuk byl suprový, myšleno na metal. V té cenové relaci se mi zdála nejlepší, ale bylo to tak před 3 lety. Jestli je dneska něco lepšího, doporučí jiní, ale určitě je tady tahle vklidu 
Nakonec jsem ji ale nekoupil, neboť mi do toho vpadla nabídka z bazaru, které jsem využil.
Nakonec jsem ji ale nekoupil, neboť mi do toho vpadla nabídka z bazaru, které jsem využil.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
ted jde o to, jestli je realne, ze ta kytara jeste bude ... jestli po ni uz nezustal jen obrazek v e-shopu.
Přesně tak.
Tahle řada se už nevyrábí, a není už ani v katalogu Cort pro tento rok.
Pokud někde zůstala, doporučím dát bacha, aby k tomu ta kytara neměla důvod
Tahle řada se už nevyrábí, a není už ani v katalogu Cort pro tento rok.
Pokud někde zůstala, doporučím dát bacha, aby k tomu ta kytara neměla důvod
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
tato kytara super....mám Cort VX4V WP 3 roky a vážně toho nelituji......klidně bych si došel pro další, jen škoda že se nedělají