Cort VX-4V

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
blawhak

Cort VX-4V

Příspěvek od blawhak »

zdravim chtel sem se optat jestli nekdo nema nejake zkusenosti nebo vetsi info o teto kytare dekuji za odpovedi : http://www.muzikmanie.cz/p/Cort-VX-4V-W ... cka-kytara
Paris
Rádce

Re: Cort VX-4V

Příspěvek od Paris »

dobra cena docela ... az bych skoro neveril, ze to jsou schopni dodat...
Dandáš
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dansvoboda

Příspěvek od Dandáš »

Přímo s touhle kytarou zkušenosti nemám každopádně si jí někde vyzkoušej jestli ti padne do ruky, ale Cort dělá i v téhle cenové relaci dobré kousky.. za mě dobrý..
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Paris píše:dobra cena docela ... az bych skoro neveril, ze to jsou schopni dodat...
Dobrá oproti jiným obchodům určitě. :) Kytary jiných modelových řad od Cortu ale stejné kvalitativní úrovně (dle osazení a druhu dřeva - tedy Z4, K4, X11, Z44, M600...) stojí podobně, ovšem všude.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Tuhle kytary přesně jsem kdysi chtěl a už jsem si pro ni skoro šel do obchodu. Předtím jsem ji vyzkoušel a hrálo se mi na nic velmi dobře, zpracováním byla vpohodě, bez nějakých problémů a zvuk byl suprový, myšleno na metal. V té cenové relaci se mi zdála nejlepší, ale bylo to tak před 3 lety. Jestli je dneska něco lepšího, doporučí jiní, ale určitě je tady tahle vklidu ;-)
Nakonec jsem ji ale nekoupil, neboť mi do toho vpadla nabídka z bazaru, které jsem využil.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

ted jde o to, jestli je realne, ze ta kytara jeste bude ... jestli po ni uz nezustal jen obrazek v e-shopu.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Přesně tak.
Tahle řada se už nevyrábí, a není už ani v katalogu Cort pro tento rok.
Pokud někde zůstala, doporučím dát bacha, aby k tomu ta kytara neměla důvod :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Dr_Sten

Příspěvek od Dr_Sten »

tato kytara super....mám Cort VX4V WP 3 roky a vážně toho nelituji......klidně bych si došel pro další, jen škoda že se nedělají
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“