vrablc.v píše:Dle mého názoru je ten koberec naprosto příšerný, to bych radši nedal nic než toto.
říká někdo, kdo nezvládne postavit fungující jcm800 emulator a má ho v otřesně slátané kysni,kde je jack a spínač chytlý sekunďákem.
http://sharpet.rajce.idnes.cz/marshall_ ... G_9911.jpg
a toto ti připadá jako konstrukčně spolehlivý zesilovač,který dobře vypadá? A opravdu si myslíš, že je na místě, aby vzhled cizích zesilovačů kritizoval mamlas, který ten svůj látá horkou jehlou a nakonec,místo potahu ,ho pro jistotu zaliská hajzlštětkou namočenou do primalexu ?? Kdybych chtěl, mohl bych tady jmenovat X věcí, které jsou na tvojem zesáku naprosto otřesné. S tvýma výtvorama a znalostma bych radši držel hubu v koutku a byl rád, že ti tady vůbec ještě někdo s něčím poradí. Takže si to svoje "dle mého názoru" a podobné rádoby inteligentní s****y, typické pro děti tvého věku,pro příště strč do své nedomrlé řiti, protože mě to nezajímá, a silně pochybuju,že vůbec někoho. To je každého věc, co se komu líbí. Neříkej, že tobě se ten svůj ďábelský bastl líbí, a že všechny ty konstrukční prasárny byly umělecký záměr.
Toto téma jsem založil proto, abych si nechal poradit ve věcech elektrických, jako mi například výborně pomohl jastud a stanley. A né proto, abych tady četl s****y nějaké nuly.
A jestli tě fakt zajímá, jestli se mi to líbí, tak ano. Protože ten koberec naživo to vypadá jinak než na fotkách, ikdyž je mi jasné, že komu se ten koberec nelíbí na fotce, tak na 99% se mu nebude líbit ani naživo. Ale dovol mi laskavě, abych ti připomenul, že to stavím pro sebe, ne pro tebe. A možná tě to překvapí, ale věř, že na žádném zesilovači potah nehraje.
Krom toho jsem xkrát zmiňoval i při stavbě boxu, že potřebuju potah, kerý vydrží, protože jsme doteď hráli v dost blbých podmínkách a ještě aspoň měsíc potrvá, než se budeme moct nastěhovat do patra nad garáž,kde budem mět novou zkušebnu. Hrát ve sklepě na hromadě uhlí není jako když si drnkáš Linkiny na posteli v králíkárně a potíš se,aby náhodou nedošli súsedi.
Byl bych ti velice vděčný, kdybys přestal úplně zbytečně dělat machry se svýma rádoby chytrýma názorama. Nejsou pro mě směrodatné. A nemíním se s nikým hádat. Cizí zesilovač si klidně kritizuj, ale až potom, co postavíš nějaký, který nebude vypadat jako čtyřiadvacet let stará polička, kterou netrpělivý nenadaný truhlářský učeň hodil z osmého patra do sudu s vápnem ( a trefil se až na druhý pokus )