Zdravím všechny,
Nedávno jsem si usmyslil, že si postavím Distortion + od MXR podle jednoduchého schématu (
http://www.tonepad.com/project.asp?id=2). Nakoupil jsme si součástky rovnou i pro DOD overdrive, který je (alespon podle tonepad.com) hodně podobný a dá se udělat na stejném spoji. Předevčírem jsem je oba dokončil a mám následující problémy:

1) Distortion+ nefuguje vůbec...

Po připojení mi kombo prostě jen bzučí a praská. Hlavně, když začnu točit potenciometry(vřeští dokonce i když vyndám baterku!

). V jedné poloze potáků se zvuk trošku uklidní a když hraju na kytaru, tak slyšim takovový prapodivný náznaky dostorze. Zní to spíš jako prdění. 2x jsem to kontroloval a řekl bych, že mám všechno správně.

2) DOD overdrive je na tom líp. V podstatě funguje tak jak má, ale kreslí hrozně málo. Když osolím Gain i Level, tak je slyšet velice slabý overdrive. jakmile bych hodnoty poťáků trošku zmírnil, okamžitě přestane kreslit...

Nevíte někdo, čím by to mohlo být ? Není špatný to schéma? Nebo, že bych udělal chybu já?
Jestli se to tu řešilo, tak se omlouvám, ale nic o MXR dis+, nebo podobný problém jsme tu nenašel.