jinak i ty nový rolničky, nebo jak to nazvat co mají na pozadí se mi také moc moc líbí, Kdybyste sehnali někde backing track , nebo aspon kdyby to šlo nějak doma udělat
já to chci taky umět
particular tunesHello, I'm Freddy DeMarco from Vox, and I am sorry a few of you are disappointed and think our adds are misleading. There are few things to be addressed here. First off; the GXT presets that are for reducing the lead instrument's volume, do work well with particular tunes.
Jo Panedge ten LIVE Backing TRACK určitě chci mail: honzek @ seznam czpanedge píše:A nebo si koupíš JamVox a tu kytaru si vymažeš jedním kliknutímKdyby si chtěl,tak ten backing WOWY live mám
Edit:na ty covery jsem moc zvědavej
http://u2czech.blog.cz/1109/bono-u2-won ... or-a-while
tojoo o tom žádná, jako efektor je to superpanedge píše:Luky já nevím,já to nezkoušel-mě to vyhovuje kvůli jinejm věcemNapříklad Korg SDD...
Honzek-máš to tam
Producent, muzikant a vůbec zajímavá persona. http://en.wikipedia.org/wiki/Brian_Enohonzek68 píše:Kdo to je ten Briano Eno, ted o něm slyším nějak často
Si děláš p***l ne?honzek68 píše:Kdo to je ten Briano Eno, ted o něm slyším nějak často
No vážně nedělámpanedge píše:Si děláš p***l ne?honzek68 píše:Kdo to je ten Briano Eno, ted o něm slyším nějak často
flažolety na dvou strunáchhonzek68 píše:Na jaký nástroj jsou podle vás hrány ty rolničky ve WOWY ?
On se ptal na originál,nebo sem to já blbě pochopil?pupack píše:flažolety na dvou strunáchhonzek68 píše:Na jaký nástroj jsou podle vás hrány ty rolničky ve WOWY ?
Brian Eno a jeho kolega Daniel Lanois jsou producenti téměř všeho od LP The Unforgattable fire.honzek68 píše:No vážně nedělámpanedge píše:Si děláš p***l ne?honzek68 píše:Kdo to je ten Briano Eno, ted o něm slyším nějak častopoprvé jsem si ho všiml, když U2CURE udělal cover k 11.9, Jo asi bych se měl hambou ropadnout
Jo taky to hraju na flažolety, ale přišlo mi že v originálu střídají 4 tony místo 2. Jinak jak prodal ? to mi musíš vysvětlit , kupuješ zas něco lepšího?pupack píše:no já jsem přesvědčenej že i v orignálu (studiovce) jsou ty "zvonečky" prostě flažolety, resp když to tak nahraju, zní mi to naprosto stejně, ale hladkou stranou trsátka nebo prstama. přišlo by mi divný proč by Edge na takovej relativně primitivní loop použil synthetisator, co může, udělá na kytaře. Ale tak dá se to udělat na klávesách proč ne. Ale na kejtře podle mě zrovna tak stejně. Co použili se stejně nedozvíme
7.pražec struna H a G dokolečka podle mě (nemam tu kytaru, sem ji prodaltak to nemuzu zkusit)
jinak Brian Eno byl producentem jenom 3 alb U2 (nutno dodat že vlastně tří nejlepších)
1. Unforgettable fire
2. Joshua Tree
3. Zooropa