Používám notas msi (procesor Intel duo core2, 2,00Ghz, ram 4GB) zvukovou kartu Lexicon alpha, mam nainstalované Asio4all 2,10
Výkon notasu by měl stačit, tak snad to stačí nějak nastavit, moc se v tom nevyznám a nerozumím tomu, přidávám pár obrázků jak to mám nastavené tak třeba někdo poradí.
http://st200.rajce.net/sonar_X1
X1 by měl s Win7 bez problému pracovat, ještě jeden takový postřeh, při různem nastavovaní, ale i tak se často stává že to spadne (nějaký fatal error) to zřejmě také není v pohodě.
Dříve jsem mel Win XP a sonar6 s asio4all 2.9, používal jsem z pluginu jen ezdrummer a nahráté audio stopy a vše šlapalo ok.
Potom jsem byl nucen používat na zkreslení kytary guitar amp a také to šlo pohodě (sice při použití ve více stopách to někdy prskalo (velké zatížení procesoru), stačilo zastavit přehrávání a pustit znovu a zas třeba ok a nekdy to přímo spadlo (musím ale podotknout, že xp byly zprovozněny po spadnutí a celkově nepracovaly uplně ok, ale k přeinstalaci jsem se dostal az déle než po roce, tak jsem ten nárust na výkon přisuzoval tomu špatnému stavu XP), ale i tak to celou dobu s ezdrummer + maximalně 2 stopy s guitar amp šlapalo v pohodě.
Tak snad poradíte co je špatně, nějak se mě nechce přecházet zpět k XP, tak dík za nějaké rady