Nový humbucker pro Epiphone Les Paul Standard
Pravidla fóra
Nový humbucker pro Epiphone Les Paul Standard
Ahoj vlastním pěkný kousek Epiphone Les Paul Standard Plus ještě z Hořovic. Rád bych kytaru vylepšil a ke kobylce pořídil nový humbucker... Hraju směsku post-grunge, modernějšího hardrocku, crossoveru a většinou využívám ladění v Drop Cis ... Podrobně se příliš nevyznám v nabídce Seymour Duncan... Co říkáte třeba na řadu "SH-5 Custom" ?? vim,že to používaj například kytaristi z Lamb of God,ale tam mě to zrovna moc nenadchlo...
Epiphone Les Paul Standart Plus
Ernie Ball hybrid strings
DUNLOP - Cry Baby Original,Slide,0.88 mm
Marshall RG1 Regenerator
Digitech Whammy
BOSS BD-2
Ernie Ball hybrid strings
DUNLOP - Cry Baby Original,Slide,0.88 mm
Marshall RG1 Regenerator
Digitech Whammy
BOSS BD-2
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Nový humbucker pro Epiphone Les Paul Standard
Jsi vysazený jen na SD? Na LP bych primárně asi cpal Gibsony... (čistě pocitová věc) V tvém případě asi 500 + 496. U Duncanů se dá vhodných snímačů najít fakt hafo. Stejně tak například u DiMarzio. A pak bych neopomínal alternativnější značky typu Bareknuckle.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
500T by mohl být ok. Delší zkušenost mám s SH-4 a SH-2 na Epi /starší kus, ne jak ty žebráky teď/ a v podlazení do C to hrnulo dobře. zkoušel jsem to na Pitbullu i na SingleRectu na obou to hrálo výborně, SH-4 mi příjde vcelku agresivní, takovým správně nasraným způsobem. V podobném duchu hraje i HolyDiver, který vychází z SH-4, ale má uhlazenější výšky a o něco víc středů, jeden z nejlepších snímačů, co znám.
SH-5 Custom je hodne nedocenenej snimac..Podle me je lepsi nez JB ale pozor v mahagonu pro kterej je jak stvorenej.V lehcich drevech bejva hodne vejskovej,,,..Ma synonym PAF na steroidech a nejlip proste sedi v kytarach typu LP...Hodne ho lidi menej za puvodni 498T nebo Burstbucker protoze je pevnejsi a celkem neutralni a necha tak prirozene vyznit resonance dreva...Vim ze na nej hrajou Gary Holt a Lee Altus z EXODUS....JB je klasika hodne tady na foru doporucovana,hodne universalni...Marx.G píše:Ahoj vlastním pěkný kousek Epiphone Les Paul Standard Plus ještě z Hořovic. Rád bych kytaru vylepšil a ke kobylce pořídil nový humbucker... Hraju směsku post-grunge, modernějšího hardrocku, crossoveru a většinou využívám ladění v Drop Cis ... Podrobně se příliš nevyznám v nabídce Seymour Duncan... Co říkáte třeba na řadu "SH-5 Custom" ?? vim,že to používaj například kytaristi z Lamb of God,ale tam mě to zrovna moc nenadchlo...
LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
-
tom1346
- Bandzone: www.bandzone.cz/energia
Zdarec. Sem tu dalsi novacek a chtel bych se zeptat na kombinaci SD SH2 u krku a SH6 u kobylky. Je tahle kombinace vhodna i do poprockovych veci? Nebude to moc maso?
A kdyz nee, nebude velkej propad mezi SH2 a SH6 v signalu? Taky mam Epi LPSP a taky si nevim rady
Dik
-
tom1346
- Bandzone: www.bandzone.cz/energia
A co SD -SH1 a SH5?
- Nero
- Rádce
Rozdíl v signálu nebude, pokud si dobře nastavíš výšku snímačů. Nicméně na poprock mi to přijde zbytečně silné, místo SH6 bych přemýšlel o klasické SH4.tom1346 píše:Zdarec. Sem tu dalsi novacek a chtel bych se zeptat na kombinaci SD SH2 u krku a SH6 u kobylky. Je tahle kombinace vhodna i do poprockovych veci? Nebude to moc maso?![]()
![]()
A kdyz nee, nebude velkej propad mezi SH2 a SH6 v signalu? Taky mam Epi LPSP a taky si nevim rady
![]()
Dik
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
to bych na tvym místě docela koštnul, ta sh6 mi na poprock příde moc velký maso a sh4 je zase děsně mlsnej na dřevo pod nim... možná eště sh11, nebo nějaký slabší dimarzio by stály za úvahu.tom1346 píše:A co SD -SH1 a SH5?
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
- Nero
- Rádce
Co to znamená?shmootik píše:sh4 je zase děsně mlsnej na dřevo pod nim...
PetrPeter 1975 - 2008
Asi to ze snimac s relativne vysokym vystupem zohlednuje kvalitokvantitu drevaNero píše:Co to znamená?shmootik píše:sh4 je zase děsně mlsnej na dřevo pod nim...
SH-4ka mi hrala slusne na kdejakym shitu bohuzel - protoze furt hraje stejne.
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Pro kombinaci SH2 a SH4 hraje tenhle výhodný set:
http://www.thomann.de/cz/seymour_duncan ... bucker.htm
http://www.thomann.de/cz/seymour_duncan ... bucker.htm
- Nero
- Rádce
Mám právě dost podobné zkušenosti.Kai píše:Asi to ze snimac s relativne vysokym vystupem zohlednuje kvalitokvantitu drevaNero píše:Co to znamená?shmootik píše:sh4 je zase děsně mlsnej na dřevo pod nim...![]()
SH-4ka mi hrala slusne na kdejakym shitu bohuzel - protoze furt hraje stejne.
PetrPeter 1975 - 2008