Roland Cube/Peavey Vypyr/VHT Special 6 (lampa vs. tranďák)

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Open_cz

Re: Roland Cube/Peavey Vypyr/VHT Special 6 (lampa vs. tranďák)

Příspěvek od Open_cz »

No tak dneska jsem byl v kytarách si zahrát na pár komb, hrál jsem i na to VHT Special 6, a líbilo se mi to hrozně ten zvuk. Jinak z těch bazarových myslíte tu VHT hlavu + box, nebo samotné kombo? Škoda že jsem z Brna, tak nevím jak to bude s dopravou.. jestli nechat poslat, nebo si pro to zajet..
JohnyWM

Příspěvek od JohnyWM »

Open_cz píše:No tak dneska jsem byl v kytarách si zahrát na pár komb, hrál jsem i na to VHT Special 6, a líbilo se mi to hrozně ten zvuk. Jinak z těch bazarových myslíte tu VHT hlavu + box, nebo samotné kombo? Škoda že jsem z Brna, tak nevím jak to bude s dopravou.. jestli nechat poslat, nebo si pro to zajet..
hlava+box nebo kombo, je to jedno ..... lepší je si pro to zajet (aneb nekupuj zajíce v pytli)
Open_cz

Příspěvek od Open_cz »

Tak zajel bych si tam rád, ale to je zas buď dát 400 za lístky, nebo autem, ale autem se tam jen tak brzo asi nedostanu..
Martass

Příspěvek od Martass »

A je nějakej zásadní rozdíl mezi Rolandem 20 a 30? Přem díky za odpověď.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Velikost repra.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Martass

Příspěvek od Martass »

Bummer píše:Velikost repra.

A efekty a zvukový mody stejný ?

A ma 30 to tlačítko aby to hrálo dobře potichu ?
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Napadlo tě třeba hledat, než se zeptáš? :!:

Taky bys měl vědět, že těch Kostek je víc řad a každá je vybavená jinak. Existují CUBE 15, 30, 15X, 20X, 30X, 15XL, 20XL, 40XL. A pak ještě nějaký starší nebo novější a výkonnější, o kterých tu asi řeč není.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Martass

Příspěvek od Martass »

Bummer píše:Napadlo tě třeba hledat, než se zeptáš? :!:

Taky bys měl vědět, že těch Kostek je víc řad a každá je vybavená jinak. Existují CUBE 15, 30, 15X, 20X, 30X, 15XL, 20XL, 40XL. A pak ještě nějaký starší nebo novější a výkonnější, o kterých tu asi řeč není.
Sory

Ja se nejdřív ptam a až pak hdledam :D (teď už sem to našel)

A 20 sem měl namysli tu novější XL.
Naposledy upravil(a) Martass dne 12.10.2011 15:51, celkem upraveno 2 x.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Martass píše: Ja se nejdřív ptam a až pak dledam :D
Tak to se tu na tebe asi většina vykašle, proč bychom měli ztrácet náš čas, kvůli toho, že ty jsi líný se podívat na snadno dostupné informace...
Open_cz

Příspěvek od Open_cz »

Tak jsem si psal s tím co nabízí box+hlavu, rád bych do toho šel, bohužel je tu problém s dopravou, já jsem z Brna, a do Prahy se autem jen tak nedostanu a prodávajícímu se to moc poštou posílat nechce (chápu ho, asi to není zrovna nejmenší). Nenapadá Vás nějaká jiná možnost, jak by se to dalo zařídit?

PS: Ještě dotaz, je nějaká možnost přes nějakou redukci nebo něco takového hrát přes lampu do sluchátek? Trochu jsem hledal, a našel jsem jenom něco jako tohle, tak nevím jestli něco takového existuje. Díky moc za odpovědi.
Stanley06
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley06 »

tak určitě nepřipojuju sluchátka místo reproduktoru, to by ten aparát musel mít výstup na sluchátka nebo to připojit přes něco takového jako jsi poslal ty
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“