Roland Cube/Peavey Vypyr/VHT Special 6 (lampa vs. tranďák)
Pravidla fóra
Re: Roland Cube/Peavey Vypyr/VHT Special 6 (lampa vs. tranďák)
No tak dneska jsem byl v kytarách si zahrát na pár komb, hrál jsem i na to VHT Special 6, a líbilo se mi to hrozně ten zvuk. Jinak z těch bazarových myslíte tu VHT hlavu + box, nebo samotné kombo? Škoda že jsem z Brna, tak nevím jak to bude s dopravou.. jestli nechat poslat, nebo si pro to zajet..
hlava+box nebo kombo, je to jedno ..... lepší je si pro to zajet (aneb nekupuj zajíce v pytli)Open_cz píše:No tak dneska jsem byl v kytarách si zahrát na pár komb, hrál jsem i na to VHT Special 6, a líbilo se mi to hrozně ten zvuk. Jinak z těch bazarových myslíte tu VHT hlavu + box, nebo samotné kombo? Škoda že jsem z Brna, tak nevím jak to bude s dopravou.. jestli nechat poslat, nebo si pro to zajet..
Tak zajel bych si tam rád, ale to je zas buď dát 400 za lístky, nebo autem, ale autem se tam jen tak brzo asi nedostanu..
A je nějakej zásadní rozdíl mezi Rolandem 20 a 30? Přem díky za odpověď.
Velikost repra.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bummer píše:Velikost repra.
A efekty a zvukový mody stejný ?
A ma 30 to tlačítko aby to hrálo dobře potichu ?
Napadlo tě třeba hledat, než se zeptáš?
Taky bys měl vědět, že těch Kostek je víc řad a každá je vybavená jinak. Existují CUBE 15, 30, 15X, 20X, 30X, 15XL, 20XL, 40XL. A pak ještě nějaký starší nebo novější a výkonnější, o kterých tu asi řeč není.
Taky bys měl vědět, že těch Kostek je víc řad a každá je vybavená jinak. Existují CUBE 15, 30, 15X, 20X, 30X, 15XL, 20XL, 40XL. A pak ještě nějaký starší nebo novější a výkonnější, o kterých tu asi řeč není.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
SoryBummer píše:Napadlo tě třeba hledat, než se zeptáš?![]()
Ja se nejdřív ptam a až pak hdledam
A 20 sem měl namysli tu novější XL.
Naposledy upravil(a) Martass dne 12.10.2011 15:51, celkem upraveno 2 x.
-
Teorge
Tak to se tu na tebe asi většina vykašle, proč bychom měli ztrácet náš čas, kvůli toho, že ty jsi líný se podívat na snadno dostupné informace...Martass píše: Ja se nejdřív ptam a až pak dledam![]()
Tak jsem si psal s tím co nabízí box+hlavu, rád bych do toho šel, bohužel je tu problém s dopravou, já jsem z Brna, a do Prahy se autem jen tak nedostanu a prodávajícímu se to moc poštou posílat nechce (chápu ho, asi to není zrovna nejmenší). Nenapadá Vás nějaká jiná možnost, jak by se to dalo zařídit?
PS: Ještě dotaz, je nějaká možnost přes nějakou redukci nebo něco takového hrát přes lampu do sluchátek? Trochu jsem hledal, a našel jsem jenom něco jako tohle, tak nevím jestli něco takového existuje. Díky moc za odpovědi.
PS: Ještě dotaz, je nějaká možnost přes nějakou redukci nebo něco takového hrát přes lampu do sluchátek? Trochu jsem hledal, a našel jsem jenom něco jako tohle, tak nevím jestli něco takového existuje. Díky moc za odpovědi.
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
tak určitě nepřipojuju sluchátka místo reproduktoru, to by ten aparát musel mít výstup na sluchátka nebo to připojit přes něco takového jako jsi poslal ty
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo