nevíte někdo v jaký kapele hraje tenhle pán,jeto fotka s antifestu z roku 2003,myslim

taky něvim ..rasomaso píše:Proč je to dobrý?
Já jsem začínal s kytarou na pupku, pomalu jsem to posouval a teď už jí mam podobně jak ten týpek na fotce. Když hraju něco složitějšího, tak stačí nahnout hmatník nahoru.Metallistic píše:Já takhle hrát nedokážu. . .nevím jestli to chce zvyk a cvik ale nezvládám no. .
Přesně tak mě uplně ztuhne ruka a hlavně předloktí. . .To pak aji nějákou chvilku rozdýchávámCaggan píše:když sme u toho, vi nemate kreze když drzite powery a hrajete tak dlouho??? ja mam nekdy pocit ze asi umřu když hraju a dostavam křeče az po loket

To je všechno o zvyku. Když to budete postupně snižovat tak si na to ruka zvykne. Já jsem si to snížil hlavně kvůli pravý ruce, hraje se mi takhle líp.Metallistic píše:Přesně tak mě uplně ztuhne ruka a hlavně předloktí. . .To pak aji nějákou chvilku rozdýchávámCaggan píše:když sme u toho, vi nemate kreze když drzite powery a hrajete tak dlouho??? ja mam nekdy pocit ze asi umřu když hraju a dostavam křeče az po loket
já už mam tu ruku taky vyk**venou že me to uz ani neprijde..Metallistic píše:Přesně tak mě uplně ztuhne ruka a hlavně předloktí. . .To pak aji nějákou chvilku rozdýchávámCaggan píše:když sme u toho, vi nemate kreze když drzite powery a hrajete tak dlouho??? ja mam nekdy pocit ze asi umřu když hraju a dostavam křeče az po loket
Sice neříkam že hraju nějaký složitosti, ale taky nehraju jak u táboráku a skoro na kolenou ji mam. V pohodě tak zahraju všechno, pilu, složitější riffy, sola moc nehraju, ale třeba solo z hell songu od SUM 41 taky není problém.KIWI píše:Myslím že poloha kytary je individuální, takže plácat co je lepší nemá smysl.
Ale je jasné že když ej na pupku, tak se hraje pohodlněji a rychleji, ale pak skákajeta hýbejte se s tím..já mám basu jako docelavysoko, teda aspoň po koncertě mi řekla kamoška at si to dám níž načež jsem ji řekl "Nejsem žádnej punkáč kterej hraje prd, nemám tam lehký party abych ju mohl mít na kolenou"
Zánět šlach je spíš způsobenej nadměrnou zátěží po delší dobu. Např, kámoš: dostal k vánocům bongo (ne to na hulení), bubnoval na to celej den tak tejden a potom z toho měl zánět.Alexi_Laiho píše:vy ste mamlasove, spíš než hru to připomíná když si dotyčnej honí pindoura, to když máte kytaru pod koulema, tak si kurvíte pravou ruku a voala, za chvili máte zánět šlach ....
tak hodně zdaru při honění... strun
To není pocit, ty šlachy se ti protáhnou. To máš to samí jako že některý lidi si nedosáhnou na špičky s naplejma kolenama a některý jo. Je to jenom otázka cviku.KIWI píše:Lae co si budeme povídat když máte na kolenou mnohem víc si vyvrácíte zápěstí a je to větší pravděpodobnsot křeče..jistě dá se na to zvyknout, ale to je spíš žáležitost pocitu než toho, žesi an to ruka zvykne...