nevíte co je to za kapelu?

Vše o kapelách a hudebnících ...
Popin

nevíte co je to za kapelu?

Příspěvek od Popin »

Obrázek

nevíte někdo v jaký kapele hraje tenhle pán,jeto fotka s antifestu z roku 2003,myslim
afektband

Příspěvek od afektband »

Tak to nevim jestli ti někdo poradí...Každopádně ten týpek má dost nízko kytaru-to je dobré. By chtělo plakát nebo zjistit co tam hrálo za kapely a projet web.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
cenda

Příspěvek od cenda »

vypadá trochu jak náš kytarista :lol: :lol: :lol: :lol:
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Proč je to dobrý?
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

rasomaso píše:Proč je to dobrý?
taky něvim .. :)

ale ruce jak lopaty, rači nebudu posílat svoje "svaly" :D
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

tak vypada to hodně dobře dyz je ta kytara takhle dole.... ale jinak to snad ani dobry neni
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Já takhle hrát nedokážu. . .nevím jestli to chce zvyk a cvik ale nezvládám no. .
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Me se to treba nelibi, kdyz ma nekdo kytaru "zavesenou za koule" a pokud nema clovek dlouhy ruce a prsty, tak to nevyhovuje urcite nikomu.
afektband

Příspěvek od afektband »

Metallistic píše:Já takhle hrát nedokážu. . .nevím jestli to chce zvyk a cvik ale nezvládám no. .
Já jsem začínal s kytarou na pupku, pomalu jsem to posouval a teď už jí mam podobně jak ten týpek na fotce. Když hraju něco složitějšího, tak stačí nahnout hmatník nahoru.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Kozanostra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kozanostra »

to já taky a začal sem posouvat dolu ale tedka sem mi libej slozitejsi veci takže zase sem trochu posunul nahoru.... :D
Gibson Les Paul Standard (94´)
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname :-)

http://mesa1.myminicity.com/
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

když sme u toho, vi nemate kreze když drzite powery a hrajete tak dlouho??? ja mam nekdy pocit ze asi umřu když hraju a dostavam křeče az po loket
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Caggan píše:když sme u toho, vi nemate kreze když drzite powery a hrajete tak dlouho??? ja mam nekdy pocit ze asi umřu když hraju a dostavam křeče az po loket
Přesně tak mě uplně ztuhne ruka a hlavně předloktí. . .To pak aji nějákou chvilku rozdýchávám :?
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
afektband

Příspěvek od afektband »

Metallistic píše:
Caggan píše:když sme u toho, vi nemate kreze když drzite powery a hrajete tak dlouho??? ja mam nekdy pocit ze asi umřu když hraju a dostavam křeče az po loket
Přesně tak mě uplně ztuhne ruka a hlavně předloktí. . .To pak aji nějákou chvilku rozdýchávám :?
To je všechno o zvyku. Když to budete postupně snižovat tak si na to ruka zvykne. Já jsem si to snížil hlavně kvůli pravý ruce, hraje se mi takhle líp.

Kozanostra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kozanostra »

Metallistic píše:
já už mam tu ruku taky vyk**venou že me to uz ani neprijde.. :wink:
ale zacatky byli krusny to jo.... :?
Gibson Les Paul Standard (94´)
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname :-)

http://mesa1.myminicity.com/
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Myslím že poloha kytary je individuální, takže plácat co je lepší nemá smysl.
Ale je jasné že když ej na pupku, tak se hraje pohodlněji a rychleji, ale pak skákajeta hýbejte se s tím..já mám basu jako docelavysoko, teda aspoň po koncertě mi řekla kamoška at si to dám níž načež jsem ji řekl "Nejsem žádnej punkáč kterej hraje prd, nemám tam lehký party abych ju mohl mít na kolenou :-D"
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
afektband

Příspěvek od afektband »

KIWI píše:Myslím že poloha kytary je individuální, takže plácat co je lepší nemá smysl.
Ale je jasné že když ej na pupku, tak se hraje pohodlněji a rychleji, ale pak skákajeta hýbejte se s tím..já mám basu jako docelavysoko, teda aspoň po koncertě mi řekla kamoška at si to dám níž načež jsem ji řekl "Nejsem žádnej punkáč kterej hraje prd, nemám tam lehký party abych ju mohl mít na kolenou :-D"
Sice neříkam že hraju nějaký složitosti, ale taky nehraju jak u táboráku a skoro na kolenou ji mam. V pohodě tak zahraju všechno, pilu, složitější riffy, sola moc nehraju, ale třeba solo z hell songu od SUM 41 taky není problém.

Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

vy ste mamlasove, spíš než hru to připomíná když si dotyčnej honí pindoura, to když máte kytaru pod koulema, tak si kurvíte pravou ruku a voala, za chvili máte zánět šlach ....
tak hodně zdaru při honění... strun :wink:
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
afektband

Příspěvek od afektband »

Alexi_Laiho píše:vy ste mamlasove, spíš než hru to připomíná když si dotyčnej honí pindoura, to když máte kytaru pod koulema, tak si kurvíte pravou ruku a voala, za chvili máte zánět šlach ....
tak hodně zdaru při honění... strun :wink:
Zánět šlach je spíš způsobenej nadměrnou zátěží po delší dobu. Např, kámoš: dostal k vánocům bongo (ne to na hulení), bubnoval na to celej den tak tejden a potom z toho měl zánět.

KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Lae co si budeme povídat když máte na kolenou mnohem víc si vyvrácíte zápěstí a je to větší pravděpodobnsot křeče..jistě dá se na to zvyknout, ale to je spíš žáležitost pocitu než toho, žesi an to ruka zvykne...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
afektband

Příspěvek od afektband »

KIWI píše:Lae co si budeme povídat když máte na kolenou mnohem víc si vyvrácíte zápěstí a je to větší pravděpodobnsot křeče..jistě dá se na to zvyknout, ale to je spíš žáležitost pocitu než toho, žesi an to ruka zvykne...
To není pocit, ty šlachy se ti protáhnou. To máš to samí jako že některý lidi si nedosáhnou na špičky s naplejma kolenama a některý jo. Je to jenom otázka cviku.

Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“