máte někdo zkušenosti se zakázkovými kytarovými zečilovači, které vyrábí pan Petr Turek z Třince? Údajně se hlavně zaměřuje na kopie JCM 800 2204 v 50W provedení za cca 10 000 Kč/kus.
Uvítám každou informaci
Problém byl zřejmě v tom, že Jurča neměl asi dost peněz na nákup celé technologie a tak koupil v Třinci jen malou část, prakticky to zastaralé a nejlevnější zařízení. Proto zřejmě jeho elektronky nedosahují vysokých kvalit. Také bych se divil, kdyby používal tak jakostní materiál, jako tehdá Tesla. Ovšem i Tesle se ne vždy vše podařilo, ale určitě jejich lampy v tom k čemu byly určené byly kvalitou někde úplně jinde než jsou JJ.Topster píše:Zajímavé, já měl za to, že Monacor je z levnějších aparátů ten lepší. Právě i tu na fóru jsem se před koupí informoval a dokonce i Nero jej doporučoval. Ale to už je jiný příběh.
Netušil jsem, že naše malé Ocelové město bylo ve své době tak populární, je ale škoda, že se většina českých předrevolučních firem neudržela. Myslím, že Tesla byla ve své době považovaná za velmi kvalitní, ať už svými elektronkami, tak třeba lampovými zesilovači. Hádám, že Tesla stále operuje, ale už ze Slovenska (JJ tubes?). Od několika elektrotechniků a prodejců jsem však slyšel, že JJ elektronky jsou považovány za nekvalitní a jsou s nimi problémy.
Škoda, že máme tak malý trh. Mesa Boogie přece taky začínala jako úpravce aparátů jiných výrobců a kde je dneska...