Boss PW-10

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
hatrson

Boss PW-10

Příspěvek od hatrson »

Zdar. Jakej máte názor na tenhle Wah od Bossu? Dá se tam toho docela dost nastavit... Zkoušel jste někdo? Co si myslíte? Jak se vám líbí ve srovnání s Dunlopem nebo Voxem?
OndrejCvrk

Re: Boss PW-10

Příspěvek od OndrejCvrk »

Ahoj, no... nastavit se toho tam dá sice spousty, ale přece je to jen zase ten "bossácký" COSM... Jsou to podobné zvuky určitým typu kvákadel, například ten vox... Ale když si vyzkoušíš samotnýho Voxe, tak bych řekl, že ten rozdíl poznáš... Tyhlety COSM simulace kvákadel jsem zkoušel v procesoru od bosse GT-8 a se srovnáním s klasickým kvákadlem vox nebo cry baby... no... prostě... doporučuji si spíše koupit nějaké to brečící dítě nebo ten anglický tón :)
hatrson

Příspěvek od hatrson »

Díky za radu. Už jsem si myslel, že mi k tomu prostě nemá nikdo co říct. Dneska jsem se navíc byl zeptat i ve zdejší prodejně a týpek mi pověděl de facto to samé.
OndrejCvrk

Příspěvek od OndrejCvrk »

Docela mi už vytáčí, že boss všude cpe tu slavnou modelingovou technologii COSM snad úplně všude...

Jinak co se týče kvákadel... Které vůbec plánuješ? :) Mně se líbí nejvíce ten britský tón voxe...
hatrson

Příspěvek od hatrson »

No já právěže s kvákadly nemám moc zkušeností, proto mě zaujal ten Boss kvůli možnosti výběru typu kvákání. Chtěl jsem to vyzkoušet, ale v jediným zdejším shopu prý wahy od Bossu nikdy neberou a brát nebudou (že jsou prý vyloženě blbý, nelíbí se jim ten zvuk atp.) Tak asi zajdu do toho obchodu znovu, vyzkouším několik různejch kvákadel a podle toho pak vyberu, co mi nejvíc vyhovuje. Ale nejspíš něco ve stylu Jimi Hendrix.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Zkus například 2Wah od Carl Martin, ten je takový solidní pro začátek, s vícero nastaveními.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Případně pokud jde o univerzální a dostupné wahy, tak Ibanez Weeping Demon.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
hatrson

Příspěvek od hatrson »

OK. Díky moc za Vaše rady ;-)
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Možná jsi to přehlédl, ale hodně dole je i velké obecné téma o kvákadlech. Můžeš se tam zorientovat.
kytarove-efekty/wah-wah-t181.html
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“