Medeli DD505 - český návod

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
Monty22

Medeli DD505 - český návod

Příspěvek od Monty22 »

Prosím o pomoc, mám Medeli DD505 ale nemůžu nikde sehnat manuál v češtině! Nemáte někdo??? Děkuji!!!!
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Medeli DD505 - český návod

Příspěvek od pavlii »

Monty - tobě anglina nevoní? Krom toho je to IMHO dost primitivní záležitost tyhle MIDI bicí sakumprásk, manuál zase až tak netřeba 8)

Co potřebuješ vědět? Monča kdyžtak poradí. :wink:

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Souhlas s tím, že ovldání modulu Medeli DD50x je jednoduchá, až trochu primitivní, navíc poměrně intuitivní. Už nějaký čas ty bubny nemám, ale snad bych si ještě upamatovala, co a jak s tím...... jen MIDI komunikaci nezvládám. Ale to není věcí tohohle modulu, ale prostě v tom nejsem kovaná tak nějak obecně u jakékoliv elektroniky :oops:

Pro PAVLII. Anglina nevoní mnoha lidem, já jsem také jednou z nich. Nicméně je zákonnou povinností prodejců na území naší republiky, opatřit prodávané zboží českým návodem! Tedy by si kolega měl u prodejce nárokovat český překlad.... pokud tedy kupoval ty bubny nové v obchodě. :idea:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Jo, to souhlas. To je ale na zcela jinou diskusi :wink: (to o tom prodejci).

P.

Monty22

Příspěvek od Monty22 »

Vůbec nevoní jsem na to blbej!!!

A co se týče manuálu potřebuju srovnat hlasitosti padů!!! Ale nějak se to nedaří!!! Jinak už to trošku umím ovládat!!!
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Checht :lol:

Jak "hlasitost padů"? Však záleží na tom "jak se do toho třískne" - nebo chceš úplně zrušit dynamiku a nastavit, aby to hrálo furt stejně bez ohledu na sílu úhozu?

P.

Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Monty22 píše:........... co se týče manuálu potřebuju srovnat hlasitosti padů.......
Asi nerozumím dobře, o co ti jde :shock: Vím jen tolik, že využíváš-li přednastavené zvuky celé sady, jsou nastavovány společně, co se týče hlasitosti na výstupu. Sada pak zní kompaktně :idea: Pro rozdíl síly zvuku BĚHEM HRY pak samozřejmě využiječ patříčnou úhozovou dynamiku každé z "placek"!!
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Monty22

Příspěvek od Monty22 »

Monikad píše:
Monty22 píše:........... co se týče manuálu potřebuju srovnat hlasitosti padů.......
Asi nerozumím dobře, o co ti jde :shock: Vím jen tolik, že využíváš-li přednastavené zvuky celé sady, jsou nastavovány společně, co se týče hlasitosti na výstupu. Sada pak zní kompaktně :idea: Pro rozdíl síly zvuku BĚHEM HRY pak samozřejmě využiječ patříčnou úhozovou dynamiku každé z "placek"!!
Právě že mi příjde že každý pad má jinou hlasitost! ale co jsem pochopil tak by to mělo jít nastavi!! ale nevím jak!!! Nebo jestla jsem blbej!!! :( :oops: No uvidím snad na to příjdu!!! :D
Sam Jr.
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/samjr

Příspěvek od Sam Jr. »

hledej něco jako "sensitivity" (citlivost).
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“