Medeli DD505 - český návod
Pravidla fóra
Medeli DD505 - český návod
Prosím o pomoc, mám Medeli DD505 ale nemůžu nikde sehnat manuál v češtině! Nemáte někdo??? Děkuji!!!!
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Medeli DD505 - český návod
Monty - tobě anglina nevoní? Krom toho je to IMHO dost primitivní záležitost tyhle MIDI bicí sakumprásk, manuál zase až tak netřeba
Co potřebuješ vědět? Monča kdyžtak poradí.
P.
Co potřebuješ vědět? Monča kdyžtak poradí.
P.
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Souhlas s tím, že ovldání modulu Medeli DD50x je jednoduchá, až trochu primitivní, navíc poměrně intuitivní. Už nějaký čas ty bubny nemám, ale snad bych si ještě upamatovala, co a jak s tím...... jen MIDI komunikaci nezvládám. Ale to není věcí tohohle modulu, ale prostě v tom nejsem kovaná tak nějak obecně u jakékoliv elektroniky
Pro PAVLII. Anglina nevoní mnoha lidem, já jsem také jednou z nich. Nicméně je zákonnou povinností prodejců na území naší republiky, opatřit prodávané zboží českým návodem! Tedy by si kolega měl u prodejce nárokovat český překlad.... pokud tedy kupoval ty bubny nové v obchodě.
Pro PAVLII. Anglina nevoní mnoha lidem, já jsem také jednou z nich. Nicméně je zákonnou povinností prodejců na území naší republiky, opatřit prodávané zboží českým návodem! Tedy by si kolega měl u prodejce nárokovat český překlad.... pokud tedy kupoval ty bubny nové v obchodě.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to souhlas. To je ale na zcela jinou diskusi
(to o tom prodejci).
P.
P.
Vůbec nevoní jsem na to blbej!!!
A co se týče manuálu potřebuju srovnat hlasitosti padů!!! Ale nějak se to nedaří!!! Jinak už to trošku umím ovládat!!!
A co se týče manuálu potřebuju srovnat hlasitosti padů!!! Ale nějak se to nedaří!!! Jinak už to trošku umím ovládat!!!
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Checht
Jak "hlasitost padů"? Však záleží na tom "jak se do toho třískne" - nebo chceš úplně zrušit dynamiku a nastavit, aby to hrálo furt stejně bez ohledu na sílu úhozu?
P.
Jak "hlasitost padů"? Však záleží na tom "jak se do toho třískne" - nebo chceš úplně zrušit dynamiku a nastavit, aby to hrálo furt stejně bez ohledu na sílu úhozu?
P.
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Asi nerozumím dobře, o co ti jdeMonty22 píše:........... co se týče manuálu potřebuju srovnat hlasitosti padů.......
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Právě že mi příjde že každý pad má jinou hlasitost! ale co jsem pochopil tak by to mělo jít nastavi!! ale nevím jak!!! Nebo jestla jsem blbej!!!Monikad píše:Asi nerozumím dobře, o co ti jdeMonty22 píše:........... co se týče manuálu potřebuju srovnat hlasitosti padů.......Vím jen tolik, že využíváš-li přednastavené zvuky celé sady, jsou nastavovány společně, co se týče hlasitosti na výstupu. Sada pak zní kompaktně
Pro rozdíl síly zvuku BĚHEM HRY pak samozřejmě využiječ patříčnou úhozovou dynamiku každé z "placek"!!
-
Sam Jr.
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/samjr
hledej něco jako "sensitivity" (citlivost).