Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od Red Bull »

wikxzen píše:Můj názor na to je jasný: včerejší příspěvek od Jimmy2 byl zbytečný. Stížnost Rockyho_MK byla vyřešená a nebylo už moc k tomu co dodávat.
Souhlasím, slovo černý nikdo needitoval, hvězdičkoval jsem rasistické slovní spojení. Nevím co na tom není k pochopení.

SadamS - pochybuji, že jsi viděl originální příspěvek, před cenzurou. Nikomu nevyhrožuji, jen jsem poukazoval na pravidla. Veškeré banování se provádí demokratickým hlasováním :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

ostřejší styl
Ani mi nepřijde. mám rád když se baví o jádru problému stylem argument/argument. Problém je, že se mi zdá, že mě nikdo nepochopil (kromě Sadama-btw. perfektní nick k debatě;), a uváděné argumenty byly vždy (v podstatě) mimo, a na mé nikdo nereaguje. Když ti někdo vyhvězdičkuje pointu příspěvku, ty vysvětlíš jak to myslíš, ale nikdo na to v podstatě relevantně nereaguje... To mě vytočilo.. Myslel jsem, že tady je to v pohodě.

nero: by ses cítil zoufale bezmocný v boji s místní krutovládou.
Ne, smyslem (pro mě) proč tu stále píšu (psal) je ten, že doufám (doufal jsem) v racionálnější postoj většiny vedení (moje víra v lepší svět). A také proto, abych byl sakra pochopenej. Což (adminy) nejsem a ani nebudu.. Původně jsem doufal v prostou omluvu, že bylo zbrkle hvězdičkováno příliš=zničená pointa, a buď zdůvodnění (přiznání) dvojího metru, nebo opravu na straně nerova nebo mého příspěvku.

Dočkal jsem se opaku (potvrzení pointy) a nakonec i toho přiznání, víc už ani nečekám že přijde.

Sadame - díky. Zdánlivě nepodstatné, ale je dobré cítit se trochu normálně. Aspoň někdo pochopil co píšu a proč. Minimálně nejsem z jiného světa, nebo jsme aspoň dva :)

Býku: hvězdičkoval jsem rasistické slovní spojení. Nevím co na tom není k pochopení. A ignoroval jsi text okolo, který slovo rasistický eliminoval. Stejně tak i následné pokusy o vysvětlení. Stejně tak jako původní nerův příspěvek, na který toto navázalo. To na tom nechápu.
Naposledy upravil(a) Jimmy2 dne 7.11.2011 16:56, celkem upraveno 3 x.
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

wikxzen píše:Stížnost Rockyho_MK byla vyřešená a nebylo už moc k tomu co dodávat.
Jsi si jistý ? :) Vyřešená není, já už jsem jenom pochopil, že todle nemá cenu :)
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Měl jsi tedy napsat svou myšlenku bez vulgarit. Hledáš chybu v pravidlech, ale primární je to, že vulgární slova a spojení na toto fórum nepatří. Už jsem ti citoval pravidla. Můžeš si to tam přečíst.

Chybu hledej u sebe.

wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Rocky_MK: dobře, napíšu to jinak: tvá stížnost byla zamítnuta. A důvod ti byl sdělen. Konec příběhu.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Tady funguje institut agenta provokatera? :lol:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Rocky, ty to fakt už znovu nezkoušej...

Jimmy, udělali jsme oba stejnou chybu. Já reagoval na tvůj post, který jsem kompletní neviděl, tys reagoval (nepřímo) na Rockyho post, který jsi neviděl. Pak se naše argumenty nutně musely míjet, protože jsme si každý udělal dopředu o věci asi (částečně) špatnou představu.

Kritizovat zásah moderátora, v tomto případě mě, jehož podstatu neznáš, je ale dost krátkozraké. Nemůžeš se divit, že se pak snadno stane, že budeš spojován s (negativním) jevem, který svou snahou o opravu de facto hájíš.

Další věc je, že některé argumenty, které se střetly, já považuju za chybné - například onu věc s pozitivní diskriminací.

Za zničení pointy se ti ale omlouvat nebudu - vzhledem k tomu, že jsem post neviděl, tak nedokážu posoudit, nakolik se tvá pointa po zhvězdičkování zhroutila nebo byla vágní už předem. Hlavně ale pokud mi oba globální moderátoři řeknou, že příspěvek měl být editován, budu jim věřit a spolehnu se na ně.

A jedna technická - admin jsem tu jen jeden (aktivní), ostatní jsou moderátoři.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

Nero: Pravda. Reakce to byla, uznávám. Ale kontext jsem okecal hned a i potom. Ale to nikdo z vyjadřivších se (kromě Sadáma) nevidí/nepochopil. Že by byl opravdu problém v pár začerněných slovíčkách při dedukci? Možná, uznávám že můj posudek je ovlivněnej přesnou znalostí původní formulace. Takže ok, jako berlička aspoň něco. Špatná představa z mé strany? Já to vidím pořád stejně. Vím, o čem se vyjadřuju a jak jsem to myslel.

Kritizovat zásah moderátora, v tomto případě mě,
počkej, já kritizoval konkrétně pouze Býka. Poté jsem se vyjadřoval (a to jen zklamaným povzdechem-svět je prostě takovej) k adminstvu jako takovému (které zaujalo postoj skrz jedince, co se vyjádřili) ve smyslu postoje, který zaujali. Vyjádření jako zásah nepovažuju, každý má svůj názor a je správné, když se ho člověk nebojí říct nahlas, stát si za ním, obhájit, či změnit.

například onu věc s pozitivní diskriminací / Za zničení pointy se ti ale omlouvat nebudu
viz. neviděný originál, sadámovy a moje reakce.

I když mi mých 15 minut slávy, kdy jsem byl středem pozornosti, nebylo nepříjemných, stahuju se. Myslím si totiž, že moje snahy (ve vysvětlení co, jak, proč jsem napsal, co jsem tím myslel) v "zabíjení vtipu" byly dovedeny ad absurdum. Víc už to prostě nejde, kdo nevidí nebo nechce vidět nevidí. Přehazovat ten trus ještě lopatou.. co lopatou, spíš bagrem, nebudu. Ale křivdu si zapamatuju nadlouho! :mrgreen:

Tím končím přispívání k tomuhle tématu z mé strany.. Tedy tady. A potvrzuju co jsem výše napsal, pokud si někdo bude chtít o tomhle (a třeba i o jiných) věcech pokecat z očí do očí, jsem přístupný k domluvě. Možná bych se naučil i nějaké tajné triky, přece jenom jsem na kytaru kopyto. Ale pochopím, pokud se někdo s takovým vulgárem, rasistou či nedejbože provokatérem nebude bavit, nerad bych si vytíral pivo z obličeje :)
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Měl jsem a mám takový dojem, že celé to začalo kritikou toho, že se něco cenzurovalo (že jsem něco cenzuroval). Jedno, jestli ta kritika byla vedena (nepochopeným) stylem ad absurdum. Ji pak cenzuroval Bull a už se to vezlo.

Každopádně tvůj poslední post beru tak, že když se ty objevíš v Brně nebo já v Ostravě, klidně můžeme zajít na pivo a probrat (nejen) to v klidu z očí do očí. Možná by se pak celá debata vedla dost jiným způsobem :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Nechci se tu do toho zapojovat. Postupně to tu pročítám a tak nějak nevím co k tomu dodat. Pravda je na obouch stranách.

Jen chci říct, že mi příjde jako velká chyba celé společnosti, jak rasovou diskriminaci překroutila.
Když uvidím video jak politici něco pohnojí a napíšu k němu "To jsou ku*vy" je vše ok. Ale když to napíšu pod video, kde romové okradou a zbijí slepého člověka, jsem rasista. Proč? Patří to tomu nebo těm lidem, né jeho barvě, ale jeho povaze. Jediný problém je ten dovětek černý, ale myslím, že v dnešní době kdy se běžně používají "přezdívky" typu "Pražák blbej" a podobně, tak se na to nedá moc nahlížet. Rasista opravdu nejsem, je mi jedno kdo jak vypadá, když je slušnej, ale kuli tomu, že někdo pronese o partě menšiny, která je (ruku na srdce) opravdu nepřispůsobyvá a která udělá takovíto hyenismus, že jsou to ***** a dá tam dovětek černý (černý prostě jsou co na tom), udělat z něj rasistu a člověka co nemá srdce ani duši, mi nepříjde správné. Všichni koukají na to, "ježiš rom, chudák utiskujou ho", ale nikdo nekouká na to, že to s jeho barvou nemá nic společného. Až někdo bude říkat, jak by je vyvraždil a já nevim co, tak ano je to rasista, to samé jak se tu řešilo triko jednoho uživatele,... to je projev rasisty a bezcity. A ty by se měly trestat. Bylo tu video o Vietnamské (nebo Čínské, Japonské nevím) holčičce, jak ji přejeli. A pak také někdo psal, že jsou to bezcitní **** a nikdo ho za rasistu nepovažoval. Prostě v nějakých případech je to jen označení člověka, kdyby věděl, že se menuje Karel tak napíše Karel je haj*l, ale neví to, tak napíše ten Cikán je **** a už je to rasista. Nad tím se zamyslete.

Toť můj náhled na to všechno, nechci se nikoho zastávat ani nikomu lést do zadku, jen píšu co cítím.
A naposledy říkám, že proti barvě pleti atd.. nic nemám.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Celé tohle téma je na hodně širokou debatu, ale rozhodně ne v prostředí internetového fóra, natožpak fóra hudebního.

Osobně to vidím tak, že by se zde neměly objevovat jakékoli výkřiky typu "******", jedno, jestli jsou spojeni s přívlastkem bílý, žlutý, černý nebo fialový.

PetrPeter 1975 - 2008
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Nero píše:Celé tohle téma je na hodně širokou debatu, ale rozhodně ne v prostředí internetového fóra, natožpak fóra hudebního.

Osobně to vidím tak, že by se zde neměly objevovat jakékoli výkřiky typu "******", jedno, jestli jsou spojeni s přívlastkem bílý, žlutý, černý nebo fialový.
Pod to bych se podepsal. Všichni by jsme měli dodržovat nějaké zásady slušného chování, ale emoce někdy ujedou. Jen jsem tím příspěvkem chtěl říct, že nechápu proč se to rozrostlo na mazanici o 2 stránkách, hádání se o nadržování, bezcitnosti atd.. Chtěl jsem poukázat na to, že to s tím nemělo nic společného.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

pehve píše:Ahoj Pavle,
myslel jsem že sem už vůbec nechodíš, tak nějak jsem za poslední rok zakotvil v bubenických vodách a do undergroundu nebo do kytar už skoro vubec nelezu. Nedávno jsi to tu trošku rozvlnil a tak jsem si prošel nějaký ty tvoje posty zpět....
Něco mi tu nesedí. Copak se stalo s muzikantem se kterým se tady daly vést obohacující debaty do 4 do rána, debaty které měly svoji specifickou formu plnou ironie a přeháněk ale které se nepovyšovaly a které nikoho neurážely. Kde je ten Pavel kterej dokázal vyburcovat lidi k tomu aby ukázali co umí a chtěli být ještě lepší... byl jsi schopen smysluplné kritiky, nahrával jsi, poslouchal ty druhé....
To všechno je už pryč...tvoje myšlenky už nejsou obohacující, jsou arogantní a povýšené, někdy plácáš, někdy cíleně urážíš.
Píšeš že jsi to tu měl kdysi rád. Bylo to tenkrát z tebe poznat že jsi sem rád chodil.
Píšeš že je to tu ted stoka a taky je to z tebe poznat. Nechodíš sem rád.
Pavle, proč chodíš někam kde to nemáš rád?
Možná se nám něco snažíš naznačit ale výsledek je ten že sem občas vletíš, pustíš jed a zmizíš. Možná se držíš nějaké myšlenky z dřívějška co nevyšla a ty jsi to tu proto zavrhnul...nevím..vykašli se na ni protože jestli tu chceš být nic jinýho ti nezbyde. Forum běží dál s lidmi kteří to tu rádi mají a nelíbí se nám když nám to tu kdokoli nazývá stokou. Prosím tě aby jsi to respektoval.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
nakonec poznámka pod čarou
Pavel píše:Nazvat Jima zbabělcem je na satisfakci - co když byl prostě (stejně jako já tou dobou) znechucen a prvním rádcem pod tímhle vedením by nebyl ani omylem ? Koukl jsi na to někdy i z tohohle úhlu ? Pehve to napsal jasně.
Kolik tu máš kytaristů co to maj v pazourách ?
S tím Jimem-taky jsem měl pocit že ho tu musím ochránit ... už to máme vyjasněný a pravda - potřebujeme-li vlastně nějakou - je někde uprostřed což je vlastně ok. Kašli na to co by mohlo být kdyby a Jima toho už fakt sem prosím netahej.
Co jsem napsal dále je blbost protože nemůžu vědět jací tu jsou kytaristi, chápeš?

Měj se pěkně a přeji ti bezbolestný obrat k optimističtějším myšlenkám :)

.

Hoj kámo.
Upřímně :?:
Nevím kam se poděl, ale taky se mi po něm stejská.
Měj se :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
pehve

Příspěvek od pehve »

Ahoj Pavle, copak?
..ses nad ránem uklikl :?:
:mrgreen:
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Pánové - domnívám se, že takovouto korespondenci už si můžete řešit přes SZ. Do tohoto tématu to nepatří.

pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

pehve píše:Ahoj Pavle, copak?
..ses nad ránem uklikl :?:
:mrgreen:
Jen mi chodí do mejla soukromky - nic víc brácho :wink:
Pozdravuj Jima a zase mizím ......... i když ....
Jukni do "co zrovna posloucháte" - někdo vyhrabal mou v únoru dvacet let starou nahrávku a prsknul to na net.
Jsem u toho i slzu pustil :twisted:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Takže ještě jednou...
Red Bull píše:Pánové - domnívám se, že takovouto korespondenci už si můžete řešit přes SZ. Do tohoto tématu to nepatří.

PetrPeter 1975 - 2008
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Nejlepší hlášky uživatelů fóra

Příspěvek od pigdestroyer »

kdy uz z toho vyroste..?
Naposledy upravil(a) Red Bull dne 18.01.2012 17:37, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Tento příspěvek se nacházel zcela na neadekvátním místě v UG - je to PG reakce na moderátorskou činnost RB, proto to patří sem.
termyx

Příspěvek od termyx »

sem jednou za čas zabrousit..to je výživný :lol:
to a to a za chvíli zas tohle
speed8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speed8 »

Red Bull mi maže příspěvky bez upozornění.
Příspěvek byl k tématu a mohl být brán jako vtip v tématu VTIPY.
Taky by se už Red Bull mohu trochu mírnit a nechovat se tak povýšeně a chytře (né že by nepsal pravdu, ale je to někdy, často otravné). Za každým příspěvkem :wink: - co si má o tom člověk myslet.
Jestliže jsem upozorněn na špatnost mého příspěvku, musí být to upozornění hned pod příspěvkem - tím totiž taky může vzniknout OT (které ale Red Bull samozřejmě maže)? Nestačí to zaslat přes SZ.
Prosím o vyjádření někoho jiného než Red Bulla.
Poslední dobou jak vidím tak nejsem jediný, kdo má s ním problém.
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“