Trošku to tu rozfoukám - zduř holoto.
Anžto a protože si mladej do zkušebny koupil Crate, ráčil mě oblažit tímto klumpem na mé domácí žvýkání.
Čistej kanál vůbec nejde, zkreslenej cirka na 1/3 možnýho výkonu, zvuk že bych blil a nakroutit se na tom nedá ani holá řiť. Přemejšlím co s tím krámem budu dělat (pěkně z tepla domova) bo ani zajít za nějakou chytrou hlavičkou, chraňbůh se s tím klumpem někam vláčet, se mi nechce.
Meritem věci tedy je dotaz, zda někdo z vás vyřešil to kakání se nějak rozumnou cestou, a zdali by se nepodělil o mapu a sever jak ten xindl zprovoznit a dokopat alespoň k elementární spolehlivosti, či zda (a vidím cestu spíše tudy), nevyužít bytelnýho case a celkem rozumných repro k radikální sepuce a vestavbě lampáče.
Já jen že ten lampáč coby nevystupující nepotřebuju a mám poněkud jinší priority - na stranu druhou když už mi to tady překáží a stejně tomu zase po létech dávám dvě hoďky denně (protože co kdyby), nechce se mi to zapínat předem přinasranej.
Tak než začnu votravovat StAnleyho a utopím lováky který potřebuju jinde, zeptám se tu.
Thanx