KUSTOM QUAD 100 DFX - problem s "vypínáním"

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Boonie

KUSTOM QUAD 100 DFX - problem s "vypínáním"

Příspěvek od Boonie »

Zdravim.

Asi před 3 rokama jsem si koupil kombo KUSTOM QUAD 100 DFX http://kytary.cz/kustom-kytarove-kombo- ... /HN089127/. Celou dobu sloužilo, ale najednou rup a nejede. Jde o to, že když ho zapnu tak jede (max do 1/4 volume) a když zahraju, tak v tom něco lupne (jakoby se to vyplo z přetížení nebo co) a nehraje. Až už struny jen doznívaj, tak zase lupne a naskočí. Prostě když trochu hrábnu do strun, jako by to už bylo moc a kombo se radši na chvíli vypne.

Nemáte s tímto někdo zkušenosti? Diky :)
Naposledy upravil(a) wikxzen dne 8.11.2011 20:40, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto do správné sekce.
vojuna

Re: KUSTOM QUAD 100 DFX - problem s "vypínáním"

Příspěvek od vojuna »

zdravim,mam uplne stejny problem s uplene stejnym aparatem, bohuzel schema nikde nemuzu sehnat...je mozny, ze odeslo nejake relatko? moc se v tom nevyznam, dekuju za kazdou odpoved, Vojta
dalabo

Příspěvek od dalabo »

Todle kombo mame zapnute jako 2x12 bednu. Zesik byl 3 nebo 4 krat v zaruce na opravě. Přiští týden to zavezu jesli to má cenu spravit a mlady si to veme na skušebnu.
huře

Příspěvek od huře »

Zdar,
mám uplně stejnej problém!Kombo šlapalo 4 roky jako hodinky a najednou tohle....hrabat do toho nechci, jen by mě zajímalo jestli má cenu to dávat do opravy nebo ho mám pohřbít na zahradě? :twisted: můžete někdo poradit?dík
chatra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chatra »

Schema je tady: http://elektrotanya.com/quad_100dfx_kus ... nload.html
Pak už stačí jen tónový generátor a osciloskop. Sehnat JRC2120D bude ale problém, nicméně nepředpokládám, že v něm bude chyba.
Zatím bych ho určitě nepohřbíval.
Gurus

Příspěvek od Gurus »

Kamarad mel skoro to same, po chvili hrani mu to proste prestalo hrat, ale aparat furt bezel, nakonec to bylo vadnym studenym spojem..
chatra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chatra »

Pokud je to pájené bezolovnatou pájkou a předpokládám, že je, tak je hodně pravděpodobné, že se po pár letech někde objeví studeňák. Některé zařízení stačilo "jen" kompletně přepájet a bylo po problému. To je ale až poslední možnost, pokud se někde nenajde zjevná chyba.
dalabo

Příspěvek od dalabo »

Tydle komba sou katastrofa na poruchy. Naše nyni hraje po zaruce 2 opravy a 4 v zaruce za 9000 adrenalin do žil.
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Trošku to tu rozfoukám - zduř holoto.
Anžto a protože si mladej do zkušebny koupil Crate, ráčil mě oblažit tímto klumpem na mé domácí žvýkání.
Čistej kanál vůbec nejde, zkreslenej cirka na 1/3 možnýho výkonu, zvuk že bych blil a nakroutit se na tom nedá ani holá řiť. Přemejšlím co s tím krámem budu dělat (pěkně z tepla domova) bo ani zajít za nějakou chytrou hlavičkou, chraňbůh se s tím klumpem někam vláčet, se mi nechce.
Meritem věci tedy je dotaz, zda někdo z vás vyřešil to kakání se nějak rozumnou cestou, a zdali by se nepodělil o mapu a sever jak ten xindl zprovoznit a dokopat alespoň k elementární spolehlivosti, či zda (a vidím cestu spíše tudy), nevyužít bytelnýho case a celkem rozumných repro k radikální sepuce a vestavbě lampáče.

Já jen že ten lampáč coby nevystupující nepotřebuju a mám poněkud jinší priority - na stranu druhou když už mi to tady překáží a stejně tomu zase po létech dávám dvě hoďky denně (protože co kdyby), nechce se mi to zapínat předem přinasranej.
Tak než začnu votravovat StAnleyho a utopím lováky který potřebuju jinde, zeptám se tu.
Thanx :twisted:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“