http://www.blamepro.com/mar/Marshall_JC ... -X_pg2.asp
mohu jen potvrdit
prostě si představte nakrémované osmikilo, jehož tón je na místě zmrazen dusíkem do maximálního vypětí. studené, chladné nekompromisní osmikilo
toť můj názor
ne ne. souhlasím 8kilo není žádná ledová, chladná potvora!!! právě naopak. nepřesně jsem se vyjádřil.Kinx píše:jinak osmikilo si teda moc jako "studeny, ledove chladny" zvuk nepredstavuju, ale kazdy to slysime asi jinak
myslel jsem to tak, že sl-x mi svým výrazem příjde jako opak toho, co leze s 8kila. jako že teplý tón zamrazne, stane se chladným a sl-x je na světěreason píše:prostě si představte nakrémované osmikilo, jehož tón je na místě zmrazen dusíkem do maximálního vypětí. studené, chladné nekompromisní osmikilo
SL-X má normální gain knob, preamp volume a až pak oddělené master volume pro každý kanál.Johny_Hard píše:master na max a gain na 9 ??? a na všechny marshally ??? tož to musíš mít po uších neee ???
class5 je jeden z mála Marshallu na který jsem hrál,5. Bydlí v paneláku a tak si myslím, že výkonově jsou oba aparáty tak akorát.
Novější série? Třeba tohle - http://muziker.cz/kytarova-komba-hlavy- ... c5-01.htmlKinx píše:class 5. ale nejakou tu novejsi serii, starsi zlobily. a casem vymenit repro
Tomuhle rozumím. Pak mu nezbyde nic jiného, než hrát dopoledne, když je barák prázdný, nebo na sluchátka.arcilucifer píše:řeknu Ti, že v paneláku si rozhodně nezahraje, pokud z něj bude chtít dostat ucházející zvuk.
edit: jo už jsem tam dočet "Krabička"
je před 5W kombo prasárna
Qwere díky za info. Vycházím bohužel ze svých pramalých zkušeností.qwer píše:Milane neni celestion jako celestion. A celestion dela naprostou vetsinu produkce v cine, ne v korei... Ono je to ale fuk, na zemi puvodu myslim v dnesni dobe naprosto nezalezi. A do toho maleho marshalla sluchatka myslim nezapojis.

A tohoto jsem se přesně bál. Začal jsem o srovnání dvou aparátů a rozjede se to do debaty o reprácích.Latam píše:Modové, není tohle spíš na samostatné téma? Je škoda tady rozjíždět debatu, která pohřbí zkušenosti jednotlivých lidí s marshally...
MilanT píše: Jinak to se týká sluchátek a Class 5, tak jsem stáhnul obrázek z mylespaul.com:
Což samozřejmě ničemu nepomůže, páč už z toho zesilovače pod 150Hz nic nepoleze. Ale fakt je, že V30 situaci jen zhorší. Ale na pořádnou cirkulárku to musí být pošušňáníčko...citizen.one píše:cimz podtrhnou uz tak dost ubzucenej zvuk
do tohohle bych vrazil G12M/G12H nejlepe v 55Hz verzich