Slyšel jsem to až teď ve zprávách, ten tu měl ještě pár let zůstat...
...všichni se tam za tou bránou sejdem ...
The Plastic People Of The Universe
- whisoure
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dondak
- Kontaktovat uživatele:
Re: The Plastic People Of The Universe
Sice si oddělil politickej význam, ale mám pocit, že si ho blbě pochopil: "coby urcitej protest proti rezimu" to rozhodně nebyl, nezakládali tu skupinu aby sra*i bolševika, ale aby si dělali vlastní muziku, nemělo to žádnej politickej podtext, jak to ostatně někdo znich někde uvedl v bedně. To že se hned při několika upozorněních nepo*rali a bolševik to nemohl strávit je věc druhá, tam myslim, že už to byl problém politickýho rozměru.Farrell píše:Ja zas miluju tu extremne chytrou logiku typu "musis umet snaset vejce, abys poznal pukavec" (jak rika klasik, jen ironicky pozmeneno)mmjuz píše:No, zkus si poslechnout Hovězí Porážku, nebo Pašije, či Co Znamená Vésti Koně. Jinak se pochlub sám se svými výtvory. Zrovna Porážka je tak geniální hudební dílo, že i ve světě patří ke špičce. Tyhle kydy jak z Rudého Práva mě vždycky dostanou.Farrell píše:Musi se jim nechat, ze coby urcitej protest proti rezimu to byl spravnej projekt, ovsem po hudebni strance mi vzdycky prisli absolutne tragicky neposlouchatelnyMozna sis spatne precetl co jsem napsal - zkus to znova a uvidis, ze v celku striktne oddeluju nejakej politickej vyznam a fakt jestli se mi to libi hudebne nebo ne (takze Rude pravo do toho budeme motat asi sotva, zejo?
), a je mi v celku jedno ze ty to osobne a mozna par dalsich lidi to povazujete za megakulturni skvost, ja ten nazor nesdilim.
Fender Am. Deluxe JAZZ 08'|Greco Jap. PRECISION 76´|Fender Am. Deluxe DIMENSION HH V 13'|Breedlove RETRO D/ERe 08'|Squier Affinity TELECASTER 13'|Stamar DREADNOUGHT ?? 
https://facebook.com/stevensofficialpage
Markbass LITTLE MARK TUBE|Ampeg SVT-212AV|Hartke HD210
https://facebook.com/stevensofficialpage
Markbass LITTLE MARK TUBE|Ampeg SVT-212AV|Hartke HD210
Kámoš mi o téhle skupině řekl a už ji furt poslouchám.
-
zappadaddy
Souhlasím velmi.Hudebně jsou to velmi hluboké díla.V e světě mají velký zvuk ,a nejen díky svému nedobrovolnému politickému postavení v totalitní společnost,ale i pro jejich hudbu,ktewrá se jeví jako velmi originální na rozdíl od velké většiny rockových kapel!Ten kdo řeší pouze techniku hraní tomu se PPU nemusí líbit,mne osobně šlo o obsah a pokud je obojí na vysoké úrovni je to bonus.Ten kdo má rád PPU doporučuji poslech prvních 2 albumů od East of eden,které jsem nedávno objevil abyl jsem šokovaný,je to zatím hudebně PPU nejpodobnější,mají i podobné složení,určitě stojí za to si je poslechnout.mmjuz píše:No, zkus si poslechnout Hovězí Porážku, nebo Pašije, či Co Znamená Vésti Koně. Jinak se pochlub sám se svými výtvory. Zrovna Porážka je tak geniální hudební dílo, že i ve světě patří ke špičce. Tyhle kydy jak z Rudého Práva mě vždycky dostanou.Farrell píše:Musi se jim nechat, ze coby urcitej protest proti rezimu to byl spravnej projekt, ovsem po hudebni strance mi vzdycky prisli absolutne tragicky neposlouchatelny