Co říkáte na kombo Fender G-DEC 3 ?
Pravidla fóra
Co říkáte na kombo Fender G-DEC 3 ?
Ahoj, přemýšlím co si koupit na domácí cvičení a strašně se mi líbí tohle kombo (Fender G-DEC3 30W), tak jsem se chtěl zeptat co na něho říkáte nebo jestli s ním máte nějaký zkušenosti. Díky
Re: Co říkáte na kombo Fender G-DEC 3 ?
Co si máme představit pod "strašně se mi líbí" ?
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
jo promin
....no že prostě se mi líbí ty funkce, že můžu nahrávat, pouštět si doprovodný bicí, vztup na karty a vztup na USB a že to přes něj můžu nahrávat rovnou do PC
No, to je všechno fajn, že to má hafo vStupů, ale nejpodstatnější je u komba zvuk. Za mě asi takhle: Naživo jsem ho neslyšel, ale co jsem projel youtube, tak mě moc nepřesvědčil. Obvykle to bývá naopak, tj. na youtube je to hyper-super a v reálu podstatně horší, tady fakt nevím. Co mě zarazilo, že ve všech ukázkách, které jsem viděl, se nenašla ani jediná, kde by pořádně ukázali, jak GDEC hraje "metalově" v kilech a palm mutingem, pokud už zvolili nějaký tvrdší preset, tak na něm hráli sólo. V jedné ukázce z NAMM 2011 (5:45), se sice chlapík o nějaký beglajt pokoušel (dokonce na nějaké flekaté edici G-DECu, určené na metal), ale mým uším to teda znělo strašně. Takže recenzenti asi věděli proč vypichujou čisté, blues a maximálně rockové presety.
Občas se v recenzích mihlo FUSE a v nich mi známé modely zesilovačů z Mustanga, takže mě to vede k přesvědčení, že G-DEC je v podstatě Mustang, nabušený o další doprovodné funkce a možnosti editace. Tady fabuluju, možná je to všechno jinak, ale studovat manuál se mi nechce. Tož tohle je moje odpověď na tvoji otázku "Co na to říkáte"
Občas se v recenzích mihlo FUSE a v nich mi známé modely zesilovačů z Mustanga, takže mě to vede k přesvědčení, že G-DEC je v podstatě Mustang, nabušený o další doprovodné funkce a možnosti editace. Tady fabuluju, možná je to všechno jinak, ale studovat manuál se mi nechce. Tož tohle je moje odpověď na tvoji otázku "Co na to říkáte"
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Díky no uvidím, pojedu se na něho podívat na živo a uvidim 
Souhlas, to je to nejlepší, co můžeš udělat. Už se těším na tvoje postřehy, pořádně ho protáhni