Co říkáte na kombo Fender G-DEC 3 ?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
koki111

Co říkáte na kombo Fender G-DEC 3 ?

Příspěvek od koki111 »

Ahoj, přemýšlím co si koupit na domácí cvičení a strašně se mi líbí tohle kombo (Fender G-DEC3 30W), tak jsem se chtěl zeptat co na něho říkáte nebo jestli s ním máte nějaký zkušenosti. Díky
filo01

Re: Co říkáte na kombo Fender G-DEC 3 ?

Příspěvek od filo01 »

Co si máme představit pod "strašně se mi líbí" ?
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
koki111

Příspěvek od koki111 »

jo promin :D ....no že prostě se mi líbí ty funkce, že můžu nahrávat, pouštět si doprovodný bicí, vztup na karty a vztup na USB a že to přes něj můžu nahrávat rovnou do PC
filo01

Příspěvek od filo01 »

No, to je všechno fajn, že to má hafo vStupů, ale nejpodstatnější je u komba zvuk. Za mě asi takhle: Naživo jsem ho neslyšel, ale co jsem projel youtube, tak mě moc nepřesvědčil. Obvykle to bývá naopak, tj. na youtube je to hyper-super a v reálu podstatně horší, tady fakt nevím. Co mě zarazilo, že ve všech ukázkách, které jsem viděl, se nenašla ani jediná, kde by pořádně ukázali, jak GDEC hraje "metalově" v kilech a palm mutingem, pokud už zvolili nějaký tvrdší preset, tak na něm hráli sólo. V jedné ukázce z NAMM 2011 (5:45), se sice chlapík o nějaký beglajt pokoušel (dokonce na nějaké flekaté edici G-DECu, určené na metal), ale mým uším to teda znělo strašně. Takže recenzenti asi věděli proč vypichujou čisté, blues a maximálně rockové presety.
Občas se v recenzích mihlo FUSE a v nich mi známé modely zesilovačů z Mustanga, takže mě to vede k přesvědčení, že G-DEC je v podstatě Mustang, nabušený o další doprovodné funkce a možnosti editace. Tady fabuluju, možná je to všechno jinak, ale studovat manuál se mi nechce. Tož tohle je moje odpověď na tvoji otázku "Co na to říkáte" ;)
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
koki111

Příspěvek od koki111 »

Díky no uvidím, pojedu se na něho podívat na živo a uvidim :)
filo01

Příspěvek od filo01 »

Souhlas, to je to nejlepší, co můžeš udělat. Už se těším na tvoje postřehy, pořádně ho protáhni ;)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“