Tož nevím jak v kamenném obchodě, ale ten týpek, co vyřizuje objednávky z i-net shopu mě poměrně kvalitně nas*al, takže už u nich nekoupím ani trsátko...Dark Axel píše:Jak tak chodím a nakupuju v tom rock Paradise u nás (www.muzikant.cz), tak si mě tak nějak zapamatovali a teď už nemám problém...ale ze začátku byl trochu problém, když jsem chtěl odzkoušet jednu kramerku ve výloze.
Teď si ale nestěžujua hodlám pokračovat v bytí stálým zákazníkem
Zkoušení kytar v obchodě xD
Pravidla fóra
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
co je za problém?El_Piczus píše:Tož nevím jak v kamenném obchodě, ale ten týpek, co vyřizuje objednávky z i-net shopu mě poměrně kvalitně nas*al, takže už u nich nekoupím ani trsátko...Dark Axel píše:Jak tak chodím a nakupuju v tom rock Paradise u nás (www.muzikant.cz), tak si mě tak nějak zapamatovali a teď už nemám problém...ale ze začátku byl trochu problém, když jsem chtěl odzkoušet jednu kramerku ve výloze.
Teď si ale nestěžujua hodlám pokračovat v bytí stálým zákazníkem
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Mě je taky vždycky trapně, když si chci vyzkoušet nějakou kejtru
I když třeba v Mariánských Lázních, kam chodim do hudebnin pro struny, pružiny, aj. Tak tam vždycky vykysnu na hodinu. S tim prodavačem vždycky vykecáváme, tuhle o houslích, pak o jazzu. Prostě fajn člověk, vždycky aspoň jednu věc vyzkoušim. A tuhle mi sám řekl: Stav se zas někdy provětrat nějakou basu, či kytaru. On teda rozumí spíš dechům a hlavně jazzu, hraje se strejdou v jazzový kapele. Tuhle jsem tam byl s přítelkyní vyzkoušet Cort Action Bass (přítelkyně si vybírá nové dřevo) a v poho. Pustil to přes nějakýho Fendera, vyladil tam takovej zvuk, že mi naskočila husina
Je to sice trošku marketingovej trik, ta basa pak vypadala daleko lepší, než ve skutečnosti je, ale asi se tam pro ní stejně brzo stavíme 
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Kejtry tam maj dobrý, Cort EVL za 8500,- pak ty jseš asi basák, zkus tu SD fretless, s nevinutýma strunama. Je tam pár kopií precizek a jazz bass, vesměs Dimavery aj., nějaký akustiky, akustický a poloakustický basy, já bych si tam asi nevybral, ale daj se tam kytary objednávat a vyjdou tě levněji nebo stejně jako u Houdkakuba182 píše:hele a nevíš jakej tam maj výběr ? nějaký kytary elektrický , kolik tak ? já tam totiž v sobotu jedu tak bych měl čas bych tam mohl skočit
a to ked skusate to ste si este nikdy nedoniesly kombo? aj ked doniest si ho by mohla byt tiez sranda 
bo ja by som aj siel si nieco vyskusat len sa bojim ze chcel by som si vyskusat to a to a neviem ci nebude pozerat na mna jak na debila ze a cez co chces hrat tu chytrak
bo my pride divne ze tam pridem len tak na lahko a zacnem tam skusat vsetko mozne
bo ja by som aj siel si nieco vyskusat len sa bojim ze chcel by som si vyskusat to a to a neviem ci nebude pozerat na mna jak na debila ze a cez co chces hrat tu chytrak
bo my pride divne ze tam pridem len tak na lahko a zacnem tam skusat vsetko mozne
me normalne prodavac rek: "Prid za tyden bude 100 W hlava Kustom a 4x 12" box Kustom vyzkousime to". zalezi od pristupu lidi nofiremanko píše:a to ked skusate to ste si este nikdy nedoniesly kombo? aj ked doniest si ho by mohla byt tiez sranda
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Pokračujem zde, ať zbytečně nejsme OTkuba182 píše:v mariánkách je to naproti kinu že jo ? já tam ještě nebyl já spíš do varů
http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?p=48607#48607
- misadlouhy
- Alexi_Laiho
ibaneza je na "BlackMetal" joJohanHeggII. píše:tož to my máme v hodošu hudebniny Jedlička a to je hruza prodavaci:JEdlička ml. a st. a ženská toho staršího a ta je naprosto neschopná a nic neví a já sem ji dal takovou testovaci otazku jaky je rozdil mezi Les Paulem od Bacha a takovou kytarou na BlackMetal od ibanezu(obe tam meli vystavené a ja sem delal jakoze to nevim) a ona my odpovedela akorat no tak to kazda kytara je jina to ja ti nemuzu poradit to si musis vybrat sam no proste hruza a to este tam neco skouset tak to uz by me trefil šlak furt ty její kecy
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
No asi tak noJohanHeggII. píše:tož to my máme v hodošu hudebniny Jedlička a to je hruza prodavaci:JEdlička ml. a st. a ženská toho staršího a ta je naprosto neschopná a nic neví a já sem ji dal takovou testovaci otazku jaky je rozdil mezi Les Paulem od Bacha a takovou kytarou na BlackMetal od ibanezu(obe tam meli vystavené a ja sem delal jakoze to nevim) a ona my odpovedela akorat no tak to kazda kytara je jina to ja ti nemuzu poradit to si musis vybrat sam no proste hruza a to este tam neco skouset tak to uz by me trefil šlak furt ty její kecy
Ale co můžu doporučit je Šumperský Akord. Tam vám je prodavač kterýmu když řeknete že si chcete koupit kytaru tak takový uragán jste nezažili...Pořád nosí další a další kytary o každé vám povykládá a tak...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Tak dneska jsme vzali utokem kytary.cz (Děkanská Vinice I. 1644).. Ja, nas basak a bubenik; basak si totiz jel koupit basovku a kombo. Takze jsme se v 7 rano naskladali do me Skodovky 120 a vyrazili jsme. Chvilku po oteviracce jsme konecne dorazili. Obsluha paradni (cuceli jsme, jak ten samej chlapek, kterej nam ukazoval paradni solo na basovku rozjel jeste lepsi na klavesy), pan udelal, co na ocich basakovi videl, takze si v pohode vybral.. Pak jsme zkouseli snad vsechno.. Kytary(el. i akus.), bici soupravy, klavesy a nikdo nic proti nerekl.. Paradni dopoledne 
ESP-LTD EC-1000FM Amber Sunburst (SD-SH4 JB kobylka, SD '59), Medeli dd305, Roland Cube 15x, Ibanez TS7, Behringer US600, Behringer TU300, a nej. prográmek - Guitar Pro 
No chlape to jsi ještě neviděl kytaráře v Opavě. TAm je i koupě blbýho trsátka aspon na půl hodiny. Ale je fakt, že ukecenej člověk, který kecá o něčem co tě zajímá a navíc i tomu rozumí, taky není k zahození.Joey píše:No asi tak noJohanHeggII. píše:tož to my máme v hodošu hudebniny Jedlička a to je hruza prodavaci:JEdlička ml. a st. a ženská toho staršího a ta je naprosto neschopná a nic neví a já sem ji dal takovou testovaci otazku jaky je rozdil mezi Les Paulem od Bacha a takovou kytarou na BlackMetal od ibanezu(obe tam meli vystavené a ja sem delal jakoze to nevim) a ona my odpovedela akorat no tak to kazda kytara je jina to ja ti nemuzu poradit to si musis vybrat sam no proste hruza a to este tam neco skouset tak to uz by me trefil šlak furt ty její kecyani trsátka mi nenašla až jsem jí ukázal že jsou za ní na polici
.
Ale co můžu doporučit je Šumperský Akord. Tam vám je prodavač kterýmu když řeknete že si chcete koupit kytaru tak takový uragán jste nezažili...Pořád nosí další a další kytary o každé vám povykládá a tak...Fajný chlop
- Mika.Rybanenn
Mno tak já osobně kytary nezkoušim, ze dvou důvodů, jednak neumim hrát, teprva se učím, takže není asi tak moc co zkoušet, možná hodit pár akordů, ale to je na dvě věci. Pak mi to přijde takový blbý, sice bych ji párkrát vyzkoušet takhle mohl, ale kdybych si třeba po xtém zkoušení nekoupil tak by se prodavač mohl naštvat a už mi nadále nevyhovět. Což by bylo v případě, že bych chtěl něco koupit naprosto seriozně v háji. Protože bohužel tady kde bydlím není Praha...když mě odmítne jeden, můžu jít ke druhýmu, je tu jen jeden shop a nazdar.
neřek bych že by se naštval , lidi co prodávaj v menšich hudebninách (většinou soukromí podnikatel kterej vlastní ten krám) tak bejvej v pohodě lidi . Já třeba sem přišel do jedněch hudebnin na václaváku , řek sem že bych si chtěl časem koupit novou kejtru tak že se jako poohlížim, a ten chlápek mi tam hnedka postavil stoličku ke kombu a začal mi tam sám od sebe nosit kytary , pak sem šel do dalších hudebnin v lucerně , tam to samí (zavřel dveře a docela slušně sme tam vyštavili jedno kombo) pak sem ale šel do kytar.cz a tam už sem se necejtil moc dobře (asi sem obtěžoval personál ,který se dloubal v nose)
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt