pojmenoval jsem to asi divně kdyžtak to moderatoři přejmenuji
Jedná se mě o to že:
spousta profi kytaristů používá různé preampy hlavy modulace typu Axe Fx (Petrucci), který mají propojené do pedalboardu s midi funkcema na podium kde si můžou šlapat jak chtějí a mají vždy ten onen super zvuk
všechny tyhle serepetičky mají v jedné bedně např.

nezdá se Vám to překombinovaný ?
když si vemu různý undergroundový kapely kde kytarista má nějaký kombo nebo hlavu a reprobox ke kterýmu zvukař dá mikrák aby snímalo zvuk a vpodstatě zachycuje "živej" zvuk při hraní a je slyšet ta syrovost
tyhle ty bedny s "překvapením" musí ten zvuk podle mě kazit.Nebo spíše ho dělají umělým.
Před lety se nadávalo (a občas se ještě ted nadává) na digitální multiefekty ale jakej je rozdíl mezi touhle bednou viz obrazek a třeba multakem za 5000 Kč kde si mužu nastavit taky 10 různých zvuku a přepínat si mezi nima a nebude mě to stát pul milionu jako vybavení do bedny viz obrazek.
proč se tohle vůbec začlo používat ?
Dneska snad všichni kytaristi co hrají ve známějších kapelách používají tyhle preampy a různý digitální vychytávky .To už nikdo nepoužívá klasický analogový krabky ? co jsem viděl ruzný videa tak Satriani má na svým pedalboardu spoustu krabek ale taky má tu "super bednu" kde má různý preampy a ampy a já nevím co ještě
taky by mě zajímalo jak to všechno může společně fungovat ?
budu rád když mě tu vy zkušenější kytaristi kteří mají podobný bedny objasní tuto pro mě záhadu
Up the Iron