Asi před týdnem jsem dostal nápad postabit si vlastnoručně vyrobené kombo. Musím vás předem upozornit, že se nejedná o finanční tíseň, kombo totiž kupovat nehodlám, jde mi pouze o to si ho vyrobit.
Baví mě elektronika (proto jí také studuji) a stavbou bych si rád zozšířil obzory.
Mám kompletně proštudovanétéma založene Synedou (doufám, že ho jmenuji správně), ale přeci jen bych chtěl určitě něco pozměnit a nechat si od vás zkušenějších poradit.
Kombo bych stavěl s reproduktorem Celestion TUBE 10 ( http://kytary.cz/celestion-tube-10/HN082466 hlavně k vůli jeho příznivé ceně a celkem pozitivním ohlasům. Výkon koncového zesilovače bych si představoval maximálně do 30W.
Présím vás navrhněte mi nějaké schéma dobrého tranzistorového zesilovače, které by však nebylo moc náročné na stavbu. Pokud si myslíte, že je to kravina podvolím se i nějakému integráči) Co se týká preampu nevím si také moc rady, uvedený sans amp někdo tituloval pouze krabičkou nikoliv před preampem přímo do komba a také bych řekl, že je zbytečně moc složitý.
Co použít jako zkreslený a čistý kanál bych zatím nechal spát. Zrovna tak bych ještě odložil návrh zdroje, to až asi podle použitého zasilovače
Tak předem díky za vaše rady a omlouvám se za tak vlký příspěvek.