Pomoc při koupi
Pravidla fóra
Re: Pomoc při koupi
nasel jsem na netu tuhle kytaru ale nevim jestli je dobra BLOND DJO 610E poradte mi prosim dekuju (je cerna a stoji 1790)
a odpovis na nejakou z otazek?ne nic noveho, co by se dalo doporucit bez toho, aby to nekdo znalejsi na prodejne vybral
jowa na jakou je ta kytara dobra nb ne
1) Chces opravdu elektroakustiku? Bude to pripojeni ke kombu k necemu dobry?lukasekpo píše:jowa na jakou
2) Nestaci normalni akusticka kytara?
3) A nechces si vybrat spis kytaru elektrickou?
Obecne receno pravdepodobne ne. Nemuzeme vyloucit, ze se (treba mezi vice exemplarema) najde nejaky slusne hrajici kus. Ale obecna odpoved asi bude spis "ne", i kdyz sem ji nedavno nekomu (jako nastroj za co nejmin penez) doporucoval zkusit vybrat (neplet si ale "zkusit vybrat" s "koupit"). Viz tady: akusticke-kytary/bude-tato-kytara-staci ... ml#p406999lukasekpo píše:je ta kytara dobra nb ne
A procti i tohle: akusticke-kytary/blond-djo-610e-t22961.html
OT:omlouvám se,ale obdivuju,jakou mají rádci a ostatní radící uživatelé trpělivost.A to myslím ke druhému tazateli,který se ani neobtěžuje dělat tečky,nebo čárky za větama a už vůbec né se rozepsat,co vlastně chce a poslat odkaz,ať ušetří práci rádcům.Přiznám se,že tuhle trpělivost a hlavně nervy,bych na takové uživatele neměl.
A hlavně se těžko radí,pokud ani pořádně nenapíše,co vlastně chce.
A hlavně se těžko radí,pokud ani pořádně nenapíše,co vlastně chce.
Ale kdyz treba budeme predpokladat, ze mu bude v dubnu teprve jedenact, nevyjde to zas tak zle...
potrebuju pomoc chtel bych sehnat nejake dobre kombo do 900,na internete jsem videl kombo Rocktile RIPPER G 30 kytarové kombo - 2 kanály 30W s nožním pedálem myslite si ze je dobre,a jeste si chci koupit kytaru ale nevim jakou mam dava typy 1)elektoakustickou-BLOND DJO 610E nebo 2)akustickou-SX DG150K jakou si mam vybrat dekuju

- ...EDGE...
Ne, to kombo neni dobre a ty kytary taky ne. Kup si normalni akustiku.
- ...EDGE...
A na co potrebujes kombo kdyz je to normalni akustika? Radsi tech 900 prihod k cene a kup si aspon trosku seriozni kytaru (treba nejlevnejsi Cortku, ty jsou pomerne dobre). To kombo bude fakt ekl, holt proste dostanes, za co zaplatis. A krom toho nechapu jake bys pro nej mel vyuziti.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
To kombo hlavně není určené pro akustické kytary. S nimi to bude horší než ten ekl, o kterém píše Edge.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Čau, mám v merku tohodle Normana http://kytary.cz/norman-protege-b18-cedar/HN105574/. Už jsem si na něj i v Kytarách zahrál a moc se mi líbí, zvlášť když jsem do té doby hrál vždycky na nějaký starý ojetý akustiky, ale na poli přehledu akustik jsem uplně jalovej, takže vás prosím o názory pokud možno někoho, kdo na ní hrál. Díky
KLÁVESY: Yamaha portable grand dgx 220
ELEKTRICKÁ KYTARA: Squier Fender Affinity Stratocaster
KOMBO: Fender Mustang II
ceresna s cedrom urcitre bude hrat pekne "drevene", ale neviem ci ti casom nezacne chybat v tom zvuku trosku takeho prirodzeneho reverbu, ceder s ceresnou alebo mahagonom je taky dost suchy zvuk (nemyslim v negativnom zmysle slova). zalezi od toho co hras, ale ked sa ti paci zvuk tak to neries...
- Nero
- Rádce
Tohle mi přijde trochu jako nesmysl. Cedr a třešeň je vcelku častá kombinace, která rozhodně není o nic horší než jakákoli jiná. Navíc když píše, že se mu zvuk líbí...
Do té kytary bych klidně šel, Normany na mě působí velmi solidně.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Díky, pokud by vás k tomu ještě napadla nějaká připomínka, sem s ní.
KLÁVESY: Yamaha portable grand dgx 220
navic je to preklizka (zada, luby), takze si troufam odhadnout ze ten vliv druhu dreva bude jeste mensi nez u masivu. Coz neznamena ze je spatne, akorat ze je asi fuk jestli je to tresen nebo palisandr nebo coNero píše:Tohle mi přijde trochu jako nesmysl. Cedr a třešeň je vcelku častá kombinace, která rozhodně není o nic horší než jakákoli jiná. Navíc když píše, že se mu zvuk líbí...
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
- ...EDGE...
Za 8.5 bych snad ani na celomasivu nebaziroval.
- Nero
- Rádce
Jakou (novou)? Bude lepší než ten Norman?Fnk píše:Za tyhle penize sezenes i celomasivni kytaru...
PetrPeter 1975 - 2008
Cort AS E4 a lepsi nevim,ale co jsem na ni hral,tak mi prisla super...http://kytary.cz/cort-as-e4-nat/HN111062/
Art&Lutherie AL6C-AB