A to (MRS-8) nejde použít jako looper?Paris píše:ty hledas kombo a looper ... a linkujes multitrack a booster. jak tomu tedy rozumet?
Booster je opravdu OFFTopic, pardon.
A to (MRS-8) nejde použít jako looper?Paris píše:ty hledas kombo a looper ... a linkujes multitrack a booster. jak tomu tedy rozumet?
...Možná bych tolik tolik nešpekuloval, kdyby moje otázka na Tebe na I. straně nezůstala nezodpovězena...Ondskan píše:Ako tak sledujem tvoje odpovede čoraz viac mám pocit, že ale absolutne nevieš čo chceš. Kúp toho Spidera, ako ti kolega radil, odpadnú ti všetky starosti len budeš hrať. Takto len zbytoče špekuluješ. Bohužiaľ za málo penez málo muziky.
Foot controller to nemá.. škoda, ale vzhledem k tomu že by to bylo na doma..?Paris píše: to jiste lze. jen si nedokazu predstavit jeho ovladani, kdyz mas drzet kytaru. ma to vubec konektor na footswitch, jako maji treba nektery tascamy?
Můžeš specifikovat, jak chceš ten recorder používat? Nahrát si riff, zastavit, nastavit si smyčku A-B, tu nechat přehrávat a do ní nahrávat znovu? (overdubbing). Nebo prostě klepnout na čudl, hrát, klepnout znovu na čudl (tím uzavřít smyčku) a do ní dohrávat/jamovat? Míníš to pak ještě nějak upravovat? Bude ti k něčemu multistopák? Směřuju k tomu, jestli ti stačí jednoúčelový looper nebo chceš opravdu all-in-one mašinku, která toho zvládne víc (neříkám, že lépe).flametop píše:Mám dojem, že se ve studiu vyznáš - proč neporadíš nějaký recorder, který se dá použít podobně jak looper?
A ten umí loopovat? Z popisu ani z overview výrobce jsem to nezaznamenal.pesk píše:A co takhle Fender G-DEC 3 30W??![]()
Ahoj, nejsem si jistý zda jsem správně pochopil rozdíl mezi těmi dvěma možnostmi, ale když už tak spíš tu druhou - nahrát riff, s ním jamovat, a pak to 1.) buď overdubnuté nahrát na memory kartu, nebo přes USB do PC (v jakémkoliv formátu), nebo aspoň ten riff.filo01 píše:Můžeš specifikovat, jak chceš ten recorder používat? Nahrát si riff, zastavit, nastavit si smyčku A-B, tu nechat přehrávat a do ní nahrávat znovu? (overdubbing). Nebo prostě klepnout na čudl, hrát, klepnout znovu na čudl (tím uzavřít smyčku) a do ní dohrávat/jamovat? Míníš to pak ještě nějak upravovat? Bude ti k něčemu multistopák? Směřuju k tomu, jestli ti stačí jednoúčelový looper nebo chceš opravdu all-in-one mašinku, která toho zvládne víc (neříkám, že lépe).flametop píše:Mám dojem, že se ve studiu vyznáš - proč neporadíš nějaký recorder, který se dá použít podobně jak looper?
Pokud to jamování nemusí být nutně ve smyčce (vida, kam jsme se to dostali od původního zadáníflametop píše:Ahoj, nejsem si jistý zda jsem správně pochopil rozdíl mezi těmi dvěma možnostmi, ale když už tak spíš tu druhou - nahrát riff, s ním jamovat, a pak to 1.) buď overdubnuté nahrát na memory kartu, nebo přes USB do PC (v jakémkoliv formátu), nebo aspoň ten riff.
Aha nevšimol som si. Pozri teoreticky by to malo ísť pohode i v sériovej, max ak looper nemá určovanie hlasitosti tak výstup pôjde vždy na plno. Pri paralelnej by si si mohol namiešať pomer slučky a aparátu. Pozri sa na Digitech Jamman, pozrel som manuál, je tam ze to mozes pichnut do slučky + že to zvláda i sluchatka, tak nevím. Potom by si to dal do slučky z aparátu a neuzavrel by si slučku, ale išiel do sluchátiek.flametop píše:...Možná bych tolik tolik nešpekuloval, kdyby moje otázka na Tebe na I. straně nezůstala nezodpovězena...Ondskan píše:Ako tak sledujem tvoje odpovede čoraz viac mám pocit, že ale absolutne nevieš čo chceš. Kúp toho Spidera, ako ti kolega radil, odpadnú ti všetky starosti len budeš hrať. Takto len zbytoče špekuluješ. Bohužiaľ za málo penez málo muziky.
To samé bubucci, tamtéž.
Mě už taky napadlo, zda by se toto téma němelo už přeřadit do jiného..filo01 píše:Pokud to jamování nemusí být nutně ve smyčce (vida, kam jsme se to dostali od původního zadáníflametop píše:Ahoj, nejsem si jistý zda jsem správně pochopil rozdíl mezi těmi dvěma možnostmi, ale když už tak spíš tu druhou - nahrát riff, s ním jamovat, a pak to 1.) buď overdubnuté nahrát na memory kartu, nebo přes USB do PC (v jakémkoliv formátu), nebo aspoň ten riff.), tak bych ti navrhnul se aspoň letem světem seznámit s BOSS Micro-BR nebo novějším BR-80. Měl jsem MicroBR, teď mám BR-80. Má 8 stop, každá umožnuje ještě dalších 7 variací, bicí automat (interní patterny i import vlastních MIDI), COSM efekty z GT-10, simulátor basy a akustiky, v režimu eBand umí zpomalení i změnu tóniny bez změny tempa, loop A-B (jen pro přehrávání), má integrovanou ladičku, v balení je 2GB SDHC, export-import nahrávek do PC/MAC a v ceně je i DAW Sonar LE.
V režimu MTR je ten multistopák, eBand je na jamování s mp3 (můžeš do toho nahrávat a pak to vyexportovat) a režim LiveRec, ten umí nahrávat jen přes interní mikrofony.
Pro mě je to na vyřádění naprosto ideální mašinka.
To by teoreticky šlo, tím pádem bych měl aspoň monitor v podobě sluchátek.Aha nevšimol som si. Pozri teoreticky by to malo ísť pohode i v sériovej, max ak looper nemá určovanie hlasitosti tak výstup pôjde vždy na plno. Pri paralelnej by si si mohol namiešať pomer slučky a aparátu. Pozri sa na Digitech Jamman, pozrel som manuál, je tam ze to mozes pichnut do slučky + že to zvláda i sluchatka, tak nevím. Potom by si to dal do slučky z aparátu a neuzavrel by si slučku, ale išiel do sluchátiek.
- BR je koncipováno jako koncové zařízení (má pouze regulovatelný sluchátkový výstup), tj. do komba píchnout jedině do AUX in.flametop píše:Ale nevědel jsem, jak bych BR-80 zapojil do komba (ať už se smyčkou nebo bez), nebo do Hi-Fi, páč to má samé vstupy, ale výstup žádný - resp. jen na tu SD kartuMá to vlastní monitor-repráček?
Jak to používáš ty?
Umi. Ma looper s overdubem a moznosti undo. Delka smycky je podle kvality zaznamu 35 sec. nebo 2:20 min. Looper se da ovladat jak z predniho panelu, tak z footswitche (dokupuje se zvlast).flametop píše:A ten umí loopovat? Z popisu ani z overview výrobce jsem to nezaznamenal.pesk píše:A co takhle Fender G-DEC 3 30W??![]()
A tak aspoň to, z obrázku to není na první pohled vidět - už se blížej svátky, tak stíhám čím dál míň věcí pořádně.. Tak díky za tip, prozkoumám to.filo01 píše:- BR je koncipováno jako koncové zařízení (má pouze regulovatelný sluchátkový výstup), tj. do komba píchnout jedině do AUX in.flametop píše:Ale nevědel jsem, jak bych BR-80 zapojil do komba (ať už se smyčkou nebo bez), nebo do Hi-Fi, páč to má samé vstupy, ale výstup žádný - resp. jen na tu SD kartuMá to vlastní monitor-repráček?
Jak to používáš ty?
- vlastní repro to nemá
- primárně do sluchátek, občas připojené k PC bedničkám, věži nebo právě do AUX in komba (znatelně změněný charakter zvuku-úbytek výšek)
Tak to je cool. Ale nechápu, proč to Fender ni prodejci nezmiňují ve "features". Tak to je další model ke zvážení pro zájemce.Umi. Ma looper s overdubem a moznosti undo. Delka smycky je podle kvality zaznamu 35 sec. nebo 2:20 min. Looper se da ovladat jak z predniho panelu, tak z footswitche (dokupuje se zvlast).