Vánoční přírůstky

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Vánoční přírůstky

Příspěvek od Monikad »

Po Štědrém večeru přeju všem kolegům tady na foru hezké prožití obou svátku vánočních, a hned se ptám: Co vám komu Ježíšek naježil?
Mám na mysli samozřejmě něco k tématu BICÍ:))

Co se mě týče, tak já vánoce moc nedržím a potřebné si pořizuji průběžně, nicméně jsem se symbolicky obdarovala zásobou paliček na pár dalších měsíců a pořídila jsem si malý cvičný pad na nějaký ten domácí drill.... a k tomu předsevzetí nenechat to cvičítko ani jeden den ladem!! 8)
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
pehve

Re: Vánoční přírůstky

Příspěvek od pehve »

taky všem přeji krásné svátky
ježíšek má ode mě stálou objednávku - předplatné Muzikusu na další rok. K tomu nějakou maličkost - letos přibyl Eric Clapton se svým životopisem.
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

Nazdar lidi.
Letos mám radost. Po dlouhé nadvládě ponožek a různých smradů na tělo a hubu, se mi rodinka složila na paličky, multiclamp, činelové rameno a osmičkový splash. Sice to nebylo překvápko, páč ten splash jsem si dotáhl z obchodu (po pečlivém výběru :) ), ale radost mám nemenší.
Na štěpánské (zítra) ho pořádně otestuju.
Tak si zatím užívejte svátečního klidu a buďte příznivci tohoto fóra i nadále :)
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Paráda páni kolegové:) Doufám že podobně šťastných je víc příznivců tohoto fóra. :!:
A taky doufám, že příští rok přinese přinejmenším stejně, ale ideální bybyloještě víc, skvělých kolegů a ještě skvělejších fanoušků jak našich kapel, tak bubnování obecně.
Je málo jiných aktivit, které spojují umění, city a fyzický pohyb, jako je bubnování!! :idea: A to se v době vánočního "povalování" hodí dvojnásob :oops: :D
Zítra tomu jdu letos naposled nasekat, tentokrát je to před domácím publikem, takže trošku rozlučka se sezonou a už pilně chystáme s bandou novinkové pecky na další rok.... :wink:

Bubnování zdar!!!
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Kajda
Rádce

Příspěvek od Kajda »

Mně přinesl akorát jedny paličky ( a dokonce se trefil do rozměru :-D) ... já jsem totiž celý rok straaašně zlobila ...
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
Nindras
Bandzone: http://www.bandzone.cz/vimesvy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nindras »

Mně Ježíšek nadělil nějaké ty věcičky od Gibraltaru, z toho jedna je teprve na cestě a měla by dorazit příští týden :)... Konkrétně mám novou židličku 9608M, motosedák - koženka/mikroplyš a brzy snad dorazí stojan na hi-hat 9607ML-UA - to je taková ta sranda s mlutikloubem :D...
Bicí: Sonor Select Force Stage S Drive Set (barva - přírodní; dřevo - to samé, takže javor)
Snares: Pearl Chad Smith Signature 14"x5", Sonor Select Force 14"x6,5"
Činely: Istanbul Mehmet
Hardware: Gibraltar (9XXX), Sonor HW řady 400 + pedál Perfect Balance by Jojo Mayer
Paličky: Vater Manhattan - 7A; Vater Recording
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Kajda píše: ... já jsem totiž celý rok straaašně zlobila ...

Jak to?? Čtvrtinu roky tě rodina pustila k vodě....... nebo vlastně si byla za vodou..... nebo to celý bylo na vodě.... prostě si říkala sama, že co se stalo na lodi, to tam taky zůstane!! :D jak by teda někdo mohl vědět, že si zlobila???? :shock: :twisted: :D
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

Pardon, ehm.. na lodi? Zkuste to trochu rozebrat, ať i my ostatní z toho trochu něco máme.. :wink: :)

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Nedávno to bylo v topicu co jsme koupili, ale tam většina lidí tolik nechodí, tak přihodím sem:
Obrázek

Přirostlo to tedy asi před dvěma týdny (většina)

K Vánocům jako takovým přirostla jen dvojšlapka
Obrázek

Jinak se jedná o následující:
bicí Mapex Voyager
šlapka Mapex P-710TW
stolička Basix DT-410
plus jsem si nedávno pořídil základní multiclamp od Yamahy, protože mám rád přechody více vlevo (Dřív jsem teda míval jen jeden) a ride víc vepředu nad kopákem

Teď už jen čekám až si pořídím PinStripky a na bubínek PWS3
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

MOLEEK: To vypadá jako rodící se parádní nádobíčko. Pěkně!!! :wink:

ZZBAR: To s tím lodním hraní by fakt měla objasnit Kajda sama. Já jen když už jsem to tady proflákla a nakousla.....
Myslím že to je pro většnu bubeníků celkem zajímavé povídání a zkušenost, kterou mnozí asi nezažijem. Protože se s Kajdou kamarádime a občas setkáme osobně (nakonec bydlíme pár set metrů vzdušnou čarou od sebe) už jsem o tom lecos slyšela a stále mám další zvědavé a zvídavé otázky :lol: Pravda je ovšem ta, že Kajda, coby hudební profesionál, získala možnost jezdit hrát na výletní námořní lo´d a tak letos proflákala několik měsíců s paličkama na vlnách Středozemního moře (snad to píšu dobře - zeměpis není moje doména) :oops: jak mi sama říkala, tak to zdaleka nebylo naposled, kdy nám zmizela na pár měsíců mezi turisty a námořníky!! Strašně moc jí v tom fandím, držím palečky!! :wink: :!: :!:
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Monikad píše:MOLEEK: To vypadá jako rodící se parádní nádobíčko. Pěkně!!! :wink:
Jojo.. Já sice náročný nejsem a Amátky by mi ještě nějaké roky vydržely, ale bohužel vlastním sérii vyznačující se značnou nekompatibilitou s čímkoliv a na to už jsem nervy neměl. :lol:

Samozřejmě i všem ostatním gratuluji k jejich nákupům a dárkům. :) Ať nám to hraje, dámy a pánové :)
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Amátky tak nějak obecně vynikají nekomtabilitou s čímkoliv.... včetně Amátek samotných :?
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

Monikad píše:Amátky tak nějak obecně vynikají nekomtabilitou s čímkoliv.... včetně Amátek samotných :?
:mrgreen: :mrgreen:
Děkuji za vysvětlenou, jak je to s Kajdou. Kajdě držím palec a doufám, že se s námi podělí o zážitky.
Moleek: gratuluji ke koupi!Což takhle časem napsat malou recenzi??? ať i ostatní z toho něco mají... :wink:

a spousta No name...
Monty22

Příspěvek od Monty22 »

Tak se tedy taky pochlubím co mi naježil Ježíšek! Hrozně jsem si přál tamburínu na HH a ta dorazila! :D Potom sada paliček(Ježíšek ví i jaký rozměr a tip) :lol: a Polep na rezonanční blánu na šlapák!!! U mě spokojenost!!! :D :mrgreen:
pehve

Příspěvek od pehve »

Monikad píše:Amátky tak nějak obecně vynikají nekomtabilitou s čímkoliv.... včetně Amátek samotných :?
souhlasím, jsou prostě ve všem úžasný 8)
ED_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ED_ »

K vánocům jsem dostal knížku Keith Richards - Život ( ano pro nas star(omil)ce.. idealní)
A to byla poslední kapka k odhodlání "trochu" pozměnit sestavu. A když se na hudebním bazaru objevil vytoužený kopak Gretch ( CC) 24 události se daly do pohybu :-)

Obrázek

fotka zachycuje mezifázi. Ted už malá sada putuje někam ke Znojmu a nehoře se usadila 13 a dole 16tka.
Vzadu na minirampě sedí taktéž "nový" 14 Renown :-) a tak jsem si spojil opožděné vánoce s narozeninama. A taky konečně prodal 2 nepoužívané činely, a vzhledem k rychlosti a k masivní odezvě na inzeráty, jsem asi vánoce udělal i dalším.
Teď se z toho pomalu vzpamtovávám, Přejít ze 16 BD na 24 je opravdu velkej skok ....
its only rock and roll, but I like it...
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

Hmmm.. pán je gurmán.. :) Gratuluju k narozeninám a také, zdá se, k dobrému kaufu...
Souprava vypadá nádherně, věřím že i tak hraje..
Jen mi řekni, tu díru do té bílé rezonančky, tu jsi krájel čím? :lol:

a spousta No name...
ED_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ED_ »

To byla uplně zoufala situace. Hral jsem na křtu desky kamarada, kterou si pro radost nahrál a vydal pro své známé. Ja jsem ani nenahraval to si kluci nějak poslepovali ve studiu ze samplů.
Myslel jsem že to bude nějaky malý klub pro 20 lidí. Ma místě jsem zjistil že to je sál tak pro 200 lidí :-) a už je skoro plno ( a to bylo 2 hodiny do začátku)
Kamarád zvukař tam dotáh aparát asi za mego ( živí se tím, jezdí MiG 21 a pod...) a chtěl se předvest.
(proč to je taky tema na fejetonek :-))
Měl jsem "rýmičku" ale k tomu asi 40 horečku, moje žena byla dokonce v nemocnici a bylo to tehdy velmi vážné (švagrova nam hlidala 8 měsíční dcerku). . .
Prostě jeden z nejtemějších týdnů mého života.
Odvolat jsem to nemohl, tak jsem v nějakém napul transu dojel a Tomáš odmítl zvučit nezatlumený buben s plnou přední blánou... a ja neměl sílu cokoliv si prosazovat, řešit. Něčím jsem tam tu díru udělal, co mi někdo strčil do ruky.
No prostě povedenej den.... Nakonec křest dopadl dobře. dokonce i producent mě pochvalil, že jsem dobře vystihl charakter skladeb. Oni to jsou takové kabaretní popěvky dvou veselých pánů, lehce šmrcnuté rockem a dechovkou. Pro mě masakr.
Ta strašná díra do blány to tak nějak všechno vystihuje. . .
Obrázek
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

To já bych se umluvit zvukařem nenechal. Prostě mám svůj sound bicích, tak se mi to líbí a basta.
Abych něco špihlal na place... :roll:

a spousta No name...
ED_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ED_ »

Normálně bych si taky prosadil svoje. Ale jednak jsem byl tak nějak mimo, jak jsem psal.
A zase respektuju Tomáše, kterej se tím živí a opravdu ví co dělá. zatím co já jsem jen amater.
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“