To byla uplně zoufala situace. Hral jsem na křtu desky kamarada, kterou si pro radost nahrál a vydal pro své známé. Ja jsem ani nenahraval to si kluci nějak poslepovali ve studiu ze samplů.
Myslel jsem že to bude nějaky malý klub pro 20 lidí. Ma místě jsem zjistil že to je sál tak pro 200 lidí

a už je skoro plno ( a to bylo 2 hodiny do začátku)
Kamarád zvukař tam dotáh aparát asi za mego ( živí se tím, jezdí MiG 21 a pod...) a chtěl se předvest.
(proč to je taky tema na fejetonek

)
Měl jsem "rýmičku" ale k tomu asi 40 horečku, moje žena byla dokonce v nemocnici a bylo to tehdy velmi vážné (švagrova nam hlidala 8 měsíční dcerku). . .
Prostě jeden z nejtemějších týdnů mého života.
Odvolat jsem to nemohl, tak jsem v nějakém napul transu dojel a Tomáš odmítl zvučit nezatlumený buben s plnou přední blánou... a ja neměl sílu cokoliv si prosazovat, řešit. Něčím jsem tam tu díru udělal, co mi někdo strčil do ruky.
No prostě povedenej den.... Nakonec křest dopadl dobře. dokonce i producent mě pochvalil, že jsem dobře vystihl charakter skladeb. Oni to jsou takové kabaretní popěvky dvou veselých pánů, lehce šmrcnuté rockem a dechovkou. Pro mě masakr.
Ta strašná díra do blány to tak nějak všechno vystihuje. . .

its only rock and roll, but I like it...