kabel
Pravidla fóra
Re: kabel
no mám to sice na doma, ale už jsem si zvykl na 6m, takže si mužu volně chodit po pokoji jak chci a to se mi moc nechce odvykat
jinak to jsou jakýsi pofidérní stránky
co říkáš na ten planet waves?
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX
Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
-
arcilucifer
Chápu, domácí Adrian Smith, je to vlastně tvoje věc.
Jasně je to odkaz na velmi pofiderní obchůdek.
Ano Planet Waves bude pro Tebe dobrá volba.
Jasně je to odkaz na velmi pofiderní obchůdek.
Ano Planet Waves bude pro Tebe dobrá volba.
Planet Waves ber nějakej bez circuit breaker konektorů. Na doma stejně potřeba nejsou a dle ohlasů jsou s nimi akorát problémy.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Můžeš mi doporučit jinej 6m kabel s lomenym jackem v cene 500-800Kč? Budu teď objednávat z kytar.cz a tak sem si chtěl koupit ten planet waves, ale jinej s vlastnostma co požaduju tam nemají 
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ono je to skoro jedno, co si za tyhle peníze koupíš. Podívej se, co je skladem, co vyhovuje tvým požadavkům a vyber si něco ze slušnějších značek. Hotovo.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008