kabel

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Kuliman

Re: kabel

Příspěvek od Kuliman »

no mám to sice na doma, ale už jsem si zvykl na 6m, takže si mužu volně chodit po pokoji jak chci a to se mi moc nechce odvykat :D jinak to jsou jakýsi pofidérní stránky :?: co říkáš na ten planet waves?
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX

Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

Chápu, domácí Adrian Smith, je to vlastně tvoje věc.
Jasně je to odkaz na velmi pofiderní obchůdek.
Ano Planet Waves bude pro Tebe dobrá volba.
Kuliman

Příspěvek od Kuliman »

díky, přesně to sem chtěl slyšet :)
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX

Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Planet Waves ber nějakej bez circuit breaker konektorů. Na doma stejně potřeba nejsou a dle ohlasů jsou s nimi akorát problémy.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Kuliman

Příspěvek od Kuliman »

Můžeš mi doporučit jinej 6m kabel s lomenym jackem v cene 500-800Kč? Budu teď objednávat z kytar.cz a tak sem si chtěl koupit ten planet waves, ale jinej s vlastnostma co požaduju tam nemají :?

Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ono je to skoro jedno, co si za tyhle peníze koupíš. Podívej se, co je skladem, co vyhovuje tvým požadavkům a vyber si něco ze slušnějších značek. Hotovo.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Kuliman

Příspěvek od Kuliman »

Ok, koupím ten PW Circuit breaker :)

Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“