Jaké používáte struny?

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět

Jaké používáte struny?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

miraslozil

Re: Jaké používáte struny?

Příspěvek od miraslozil »

Martin bronze 011,nebo custom bronze...a až budu mít víc peněz,tak Elixír
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Používám tyhle desítky od Gibsona - http://www.gibson.com/absolutenm/templa ... 9&zoneid=2
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakub.kubaaa »

MilanT píše:Používám tyhle desítky od Gibsona - http://www.gibson.com/absolutenm/templa ... 9&zoneid=2
Na akustiku?
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
MilanT

Příspěvek od MilanT »

jakub.kubaaa píše:
MilanT píše:Používám tyhle desítky od Gibsona - http://www.gibson.com/absolutenm/templa ... 9&zoneid=2
Na akustiku?
Jsem blbej jak daleko vidím. Omlouvám se.
Šimi

Příspěvek od Šimi »

Nevíte jaký je rozdíl mezi strunami martin Acoustic 80/20bronze SP a FX?
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Šimi píše:Nevíte jaký je rozdíl mezi strunami martin Acoustic 80/20bronze SP a FX?
SP maji jadro z pobronzovane oceli, pevnejsi, FX maji slabsi ohebnejsi jadro. Moc velky rozdil jsem vsak nepoznal..
kristynatrochtova

Příspěvek od kristynatrochtova »

Doporučili byste mi někdo (v rámci cenového stropu cca 300 Kč) kvalitní nylonové struny? Napadly mě akorát Savarezky.
Pikus

Příspěvek od Pikus »

kristynatrochtova píše:Doporučili byste mi někdo (v rámci cenového stropu cca 300 Kč) kvalitní nylonové struny? Napadly mě akorát Savarezky.
Me taky ;). Ale pozor, musis si vyzkouset, ktery ti zvukove sednou. Me se zatim zvukove libily asi nejvic alliance corum. Par lidi, co znam, ma jeste crystal corum, ale prijde mi, ze maji takovy moc prevejskovany a na klasiku az moc prurazny zvuk... Zkus ty alliance corum (u nas stoji asi 280Kc) a uvidis. Jednou jsem je zkusil a od ty doby mam jasno :D. Pak dej vedet, jak ti sedly.
kristynatrochtova

Příspěvek od kristynatrochtova »

Pikus píše:
kristynatrochtova píše:Doporučili byste mi někdo (v rámci cenového stropu cca 300 Kč) kvalitní nylonové struny? Napadly mě akorát Savarezky.
Me taky ;). Ale pozor, musis si vyzkouset, ktery ti zvukove sednou. Me se zatim zvukove libily asi nejvic alliance corum. Par lidi, co znam, ma jeste crystal corum, ale prijde mi, ze maji takovy moc prevejskovany a na klasiku az moc prurazny zvuk... Zkus ty alliance corum (u nas stoji asi 280Kc) a uvidis. Jednou jsem je zkusil a od ty doby mam jasno :D. Pak dej vedet, jak ti sedly.
Alliance Corum už jsem jednou měla a vím z toho akorát to, že mi vydržely dost dlouho :D .. bylo už to holt dávno.

Jinak díky za radu, asi si je zase pořídím.. :)
Hujer122

Příspěvek od Hujer122 »

Včera jsem, jako každý den :) , drnkal na dva měsíce nového Furcha - Elixir 12 z výroby a ejhle prsty jak černoch :roll:, asi jsem spolu se zkoušeči na prodejně překročil 130 hodin a setřel tajemnou nanovrstvu přímo nad ozvučnicí :lol:
shoooter

Příspěvek od shoooter »

Hujer122 píše:Včera jsem, jako každý den :) , drnkal na dva měsíce nového Furcha - Elixir 12 z výroby a ejhle prsty jak černoch :roll:, asi jsem spolu se zkoušeči na prodejně překročil 130 hodin a setřel tajemnou nanovrstvu přímo nad ozvučnicí :lol:
Tu vrstvu prošoupu levou rukou velmi rychle a prsty potom zadrhávají, protože struna klouže nestejnoměrně. Hraju trsátkem, ochlupení u díry není na závadu (pořád je řeč o kytaře), ale nevypadá dobře. Navíc se mi nelíbí jejich zvuk a dost praskají. K tomu cena 400,- a víc, a u mně skončily.
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Zkouším Martin Fosfor Bronz .11 a nějak se mi nezdá, že by to oproti Dadarákům hrálo lépe.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Ivan

Příspěvek od Ivan »

mtmccox píše:Zkouším Martin Fosfor Bronz .11 a nějak se mi nezdá, že by to oproti Dadarákům hrálo lépe.
ja som im daval velku sancu, ked som hladal "svoje" struny, ale bol som velmi sklamany a rychlo stratili cveng. zo zaciatku su az velmi jasne, kovove, a po pad dnoch rapidne stratia zvuk.
Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme o tom vést i spory, ale to je tak vše, co s tím můžeme dělat.
YouTube | Bandcamp | Spotify
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

A to mi je prodavač vychválil..
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Každý má jiné uši - já na Martinky nedám dopustit.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
John M. William

Příspěvek od John M. William »

mtmccox píše:Zkouším Martin Fosfor Bronz .11 a nějak se mi nezdá, že by to oproti Dadarákům hrálo lépe.
Podle mně mají D'Addario kratší výdrž než Martin ac. SP
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?

Tabulatury hudbě škodlivé.
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Taky mam usi naladene spis na Martiny.
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Ještě mě čeká přeseřízení, je tam teď moc malý dohmat, ale až si zvykne. Třeba se probudí.
DannyCK

Příspěvek od DannyCK »

Hraju britské struny Roto Sound Phosphor Bronze JK13, nebo americké Johnny Pearse 0,13. Elixirky jsem také zkoušel, ale jejich dlouhá životnost je vykoupená tím, že jsou křehké a docela rády mi praskaly. Myslím si ale, že je to spíš o tom, které struny máš vyzkoušené a nejlépe vyhovují Tobě a Tvému stylu hry.
prenoska

Příspěvek od prenoska »

teď mám natažené 12ky phospor bronze dunlop Zakk Wylde a spokojenost, jsem zvědavý jak dlouho vydrží, předtím jsem měl phospor bronze cleartone emp 12ky a ty vydržely dlouho
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“