Jaké používáte struny?
Pravidla fóra
- miraslozil
Re: Jaké používáte struny?
Martin bronze 011,nebo custom bronze...a až budu mít víc peněz,tak Elixír
Používám tyhle desítky od Gibsona - http://www.gibson.com/absolutenm/templa ... 9&zoneid=2
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Na akustiku?MilanT píše:Používám tyhle desítky od Gibsona - http://www.gibson.com/absolutenm/templa ... 9&zoneid=2
Jsem blbej jak daleko vidím. Omlouvám se.jakub.kubaaa píše:Na akustiku?MilanT píše:Používám tyhle desítky od Gibsona - http://www.gibson.com/absolutenm/templa ... 9&zoneid=2
Nevíte jaký je rozdíl mezi strunami martin Acoustic 80/20bronze SP a FX?
- ...EDGE...
SP maji jadro z pobronzovane oceli, pevnejsi, FX maji slabsi ohebnejsi jadro. Moc velky rozdil jsem vsak nepoznal..Šimi píše:Nevíte jaký je rozdíl mezi strunami martin Acoustic 80/20bronze SP a FX?
-
kristynatrochtova
Doporučili byste mi někdo (v rámci cenového stropu cca 300 Kč) kvalitní nylonové struny? Napadly mě akorát Savarezky.
Me takykristynatrochtova píše:Doporučili byste mi někdo (v rámci cenového stropu cca 300 Kč) kvalitní nylonové struny? Napadly mě akorát Savarezky.
-
kristynatrochtova
Alliance Corum už jsem jednou měla a vím z toho akorát to, že mi vydržely dost dlouhoPikus píše:Me takykristynatrochtova píše:Doporučili byste mi někdo (v rámci cenového stropu cca 300 Kč) kvalitní nylonové struny? Napadly mě akorát Savarezky.. Ale pozor, musis si vyzkouset, ktery ti zvukove sednou. Me se zatim zvukove libily asi nejvic alliance corum. Par lidi, co znam, ma jeste crystal corum, ale prijde mi, ze maji takovy moc prevejskovany a na klasiku az moc prurazny zvuk... Zkus ty alliance corum (u nas stoji asi 280Kc) a uvidis. Jednou jsem je zkusil a od ty doby mam jasno
. Pak dej vedet, jak ti sedly.
Jinak díky za radu, asi si je zase pořídím..
Včera jsem, jako každý den
, drnkal na dva měsíce nového Furcha - Elixir 12 z výroby a ejhle prsty jak černoch
, asi jsem spolu se zkoušeči na prodejně překročil 130 hodin a setřel tajemnou nanovrstvu přímo nad ozvučnicí 
Tu vrstvu prošoupu levou rukou velmi rychle a prsty potom zadrhávají, protože struna klouže nestejnoměrně. Hraju trsátkem, ochlupení u díry není na závadu (pořád je řeč o kytaře), ale nevypadá dobře. Navíc se mi nelíbí jejich zvuk a dost praskají. K tomu cena 400,- a víc, a u mně skončily.Hujer122 píše:Včera jsem, jako každý den, drnkal na dva měsíce nového Furcha - Elixir 12 z výroby a ejhle prsty jak černoch
, asi jsem spolu se zkoušeči na prodejně překročil 130 hodin a setřel tajemnou nanovrstvu přímo nad ozvučnicí
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Zkouším Martin Fosfor Bronz .11 a nějak se mi nezdá, že by to oproti Dadarákům hrálo lépe.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
ja som im daval velku sancu, ked som hladal "svoje" struny, ale bol som velmi sklamany a rychlo stratili cveng. zo zaciatku su az velmi jasne, kovove, a po pad dnoch rapidne stratia zvuk.mtmccox píše:Zkouším Martin Fosfor Bronz .11 a nějak se mi nezdá, že by to oproti Dadarákům hrálo lépe.
A to mi je prodavač vychválil..
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Každý má jiné uši - já na Martinky nedám dopustit.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
John M. William
Podle mně mají D'Addario kratší výdrž než Martin ac. SPmtmccox píše:Zkouším Martin Fosfor Bronz .11 a nějak se mi nezdá, že by to oproti Dadarákům hrálo lépe.

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
- ...EDGE...
Taky mam usi naladene spis na Martiny.
Ještě mě čeká přeseřízení, je tam teď moc malý dohmat, ale až si zvykne. Třeba se probudí.
Hraju britské struny Roto Sound Phosphor Bronze JK13, nebo americké Johnny Pearse 0,13. Elixirky jsem také zkoušel, ale jejich dlouhá životnost je vykoupená tím, že jsou křehké a docela rády mi praskaly. Myslím si ale, že je to spíš o tom, které struny máš vyzkoušené a nejlépe vyhovují Tobě a Tvému stylu hry.
teď mám natažené 12ky phospor bronze dunlop Zakk Wylde a spokojenost, jsem zvědavý jak dlouho vydrží, předtím jsem měl phospor bronze cleartone emp 12ky a ty vydržely dlouho