Pedalboardy

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět

Kolik používáte efektových krabiček?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Jester
Rádce

Re: Pedalboardy

Příspěvek od Jester »

Trochu mi to zchudlo:
pdb.jpg
Minulá verze - post432870.html#p432870
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

U 99 % uživatelů fóra by se dalo plácnou něco o kvantitě a kvalitě, ale u tebe to je prostě jen minimalizace top pedalboardu :)

Co ten Supa Tone, spokojenost?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
miro

Příspěvek od miro »

Jester píše:Trochu mi to zchudlo:
pdb.jpg
Minulá verze - post432870.html#p432870
U zkreslení se nedivím, že je měníš - to je hodně velká citovka :lol: .
Zajímalo by mne spíš, proč ses zbavil toho dejavu?
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Nero:
Jo se Supa Tone spokojenost. Moc se mi líbí se stratem, leze z toho takový Gilmourovský zvuk, který používá při sólech. Teď už se jenom nějaké to jeho sólo naučit. :wink: S PRS se mi moc nelíbí a s tele jsem to tuším ani nezkoušel.
Miro:
Dejavu je parádní delay (mám ho ještě pořád na skříni :wink: ), jenom mi přišlo, že mít dva delaye je prostě trochu moc. Rozhodoval jsem se, který z nich si nechat a nakonec jsem se rozhodl pro Deep Blue. Ten se mi víc líbí na takové dokreslení zvuku, kde nejčastěji delay používám. Dejavu je lepší na všechno ostatní, ale u mě bohužel dost nevyužité.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Cybermuff píše:Wow!... Někdo tady má starej PDS20/20... No vida! třeba je to ten můj, co jsem ho před lety prodal, teda já ho prodal ještě s víčkem na baterku. To byla stejně zajímavá krabka... Velmi lehký chod tlačítek, takže si člověk snadno zmáčkne při řádění na pódiu Hold, ve světě se občas objeví názor, že v reálu to bylo maximálně 4 bitový echo, protože to v echovaným signálu s věrností nemělo nic společnýho, ale to zase se mi na tom líbilo, protože jako dlouhý echo se to nemíchalo to původního signálu (nemělo to výšky a ani tu čistotu)... Ale jo, měl jsem jí (celkem) rád... Akorát ta původní cena na Jungmaňáku byla 17.900, což bylo něco neuvěřitelnýho (při tehdejších mzdách). Já jí vlastnil právě v tý době, teď slušnej archiv.
je to rozhodně zajímavá hračka, já na ní nejvíce obdivuju to vibrato, které z toho dostanu při 100% wet chorusu :) ať už rychlejší vibrato, nebo pomalejší simulace staré pásky - tenhle zvuk mě na tom fakt bere. Ani flanger to neumí nejhorší :) Delaye se z toho dají dostat pěkné, ale zas tak často je nepoužívám

plus ten infinity repeat se dá využít na docela zajímavé volovinky :) už jsem to dokonce zakomponoval do jednoho riffu - trochu ve stylu Minus The Bear a jejich "přeskakující nahrávky" :-D rozhodně zajímavá hračka. Koupil jsem za hubičku na bazaru :)
Jester píše:Trochu mi to zchudlo:
Ale stále hezký výběr :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

Trošku jsem si zase hrál s efektama a vyřešil jsem jednu zásadní chybu, a to že jsem měl Delay ve smyčce noisegaitu.
Přílohy
IMAG0148.jpg
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Eizor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eizor »

Peťan V. píše:Trošku jsem si zase hrál s efektama a vyřešil jsem jednu zásadní chybu, a to že jsem měl Delay ve smyčce noisegaitu.
jsi spokojený s tím bezdrátem? (Je to AKG?)
tady hraju teď KOSMONOPOL
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

Eizor píše:jsi spokojený s tím bezdrátem? (Je to AKG?)
je to AKG WMS 40 FLEXX Instrumental Set ... tak jako spokojený? vzhledem k pořizovacím nákladů, tuším necelá čtyřka za funglovku, tak spokojený jsem.Obrovská výhoda je v bodypacku, který jede jenom na jednu tuškovku a to neskutečně dlouho. Zvukově to moc neporovnám, páč jsem ještě jiný bezdrát neměl, ale přes kabel mi to příjde lepší, takže nějakou tu ztrátu má ... v každém případě se chystám do Line6 Relay G50, ale tady budu mít problém s napájením, protože je na 9V a to už nemám žádné volné, takže pokud to nevyřeší rozbočka, tak budu muset investovat do nějakého napájení ala Smrčka.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

board.png
Našlapanej efektama :mrgreen:
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Nový PB konečně hotový.
Brace DWG1000->Morley BadHorsie->Voodoolab Analog Chorus->Malekko Phase->Maxon OD9->TC Polytune
Přílohy
IMG_0234.JPG
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

bubucci píše:Nový PB konečně hotový.
Na jak dlouho? ;)

jinak vcera sem mel moznost si ohmatat SKB board a to je ultimativni reseni, vsechno dokonale, nenapadla me zadna slabina, krome ceny :)

Obrázek
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

hyenik píše:
Na jak dlouho? ;)
:lol: známá firma

3 dny potom, co jsem koupil tady ten boss se na bazaru objevil tady ten SKB a byl tuším vcelku rychle pryč, taky za cenu 3-3.5k je to fakt ultimátní záležitost. No musím si ještě nechat nějaké rezervy :D
Míra

Příspěvek od Míra »

Zdarvim. Má s tím napájením někdo skušenosti a popřípadě kolik amper leze z jednotlivých výstupů :?: :?:
http://kytary.cz/razzor-p-080-power-supplier/HN115015/
IBANEZ S 320
IBANEZ RGDIX7MPB-SBB
Rockwell Red Trip Duo 120 W
Home made portovaná 212
Celestion G12H 100 -sériově- Celestion G12V60
Proměnné množství krabiček "co se vejde"
Akustiky, španělky.........
OndrejCvrk

Příspěvek od OndrejCvrk »

Momentálně to mám řešené takto... Boss CS-3 jsem vyměnil za soul preacher a maximální spokojenost...
Přílohy
16012012136.jpg
tider

Příspěvek od tider »

Brace DWG1000->Morley BadHorsie->Voodoolab Analog Chorus->Malekko Phase->Maxon OD9->TC Polytune
Ahoj Bubucci, prosimtě o radu, mám úplně stejnej pedalboard, jen mi v tom nějak kleknul adaptér, ty máš ještě původní, nebo si ho taky už nahrazoval? A když, tak jakým? Díííky!
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

tider píše:
Ahoj Bubucci, prosimtě o radu, mám úplně stejnej pedalboard, jen mi v tom nějak kleknul adaptér, ty máš ještě původní, nebo si ho taky už nahrazoval? A když, tak jakým? Díííky!
Mám originál, ten má 9V a 1000mA. Není problém ho nahradit jiným adaptérem s 9V a stejnou koncovkou a polaritou /mínus na střed/. Akorát si pohlídat odběr krabiček a podle toho vybrat mA zdroje.
Eizor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eizor »

Můžu otázku, pořád se mi rozbíjí kabel na footswitchi (nepřepíná a nechává zapojedný druhý kanál). Nešlo by to udělat tak, že bych kabel zkrátil na minimum a použil sluchátkovou prodlužovací šňůru a k tomu redukce?

Viz: http://kytary.cz/bespeco-slad140/HN104984/ a http://kytary.cz/bespeco-slad210/HN105164/

Ještě bych mohl si udělat samici do footswitche, ale potřebuju dlouhej stereo kabel, který se "blbě" shání v délce 3-5m :)

Mělo by to fungovat ne? :D
tady hraju teď KOSMONOPOL
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Trhala fialky dynamitem? Si tam napájej novej kabel napevno ne? proč tam budeš cpát nějaký redukce...
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Proč by se měl stereo kabel blbě shánět? Pro footswitch navíc nepotřebuješ stíněný, stačí obyčejný třížilový. Hlavně aby byl mechanicky odolný a pružný. Třeba v GM Electronics jsem jich viděl hned několik typů, a to i stereo stíněné.. Jinak opravdu lepší nápad než krátký kabel a redukce pro jeho nastavení je odpárat ho z footswitche úplně a instalovat na něm samici stereo jack 6,3 mm. A k tomu podle potřeby dlouhý třížilový kabel se stero jacky na obou koncích.
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Míra píše:Zdarvim. Má s tím napájením někdo skušenosti a popřípadě kolik amper leze z jednotlivých výstupů :?: :?:
http://kytary.cz/razzor-p-080-power-supplier/HN115015/
Teď sem ho vybalil zapojil a funguje jak má na obalu píšou u 9V max 1000mA u těch 18 nebo kolik to je max 600mA

ale otázka je zda se to sčítá, nebo je to průměr na každou šavli...

Já tim krmím digitech synth wah + digitech digiverb + ehx boost lpb1 + cry baby + marshall jackhammer a funguje to všecko...

Zatím na první pohled všecko funguje, tak uvidíme časem...
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“