Pedalboardy
Pravidla fóra
Re: Pedalboardy
Trochu mi to zchudlo:
Minulá verze - post432870.html#p432870
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
U 99 % uživatelů fóra by se dalo plácnou něco o kvantitě a kvalitě, ale u tebe to je prostě jen minimalizace top pedalboardu 
Co ten Supa Tone, spokojenost?
Co ten Supa Tone, spokojenost?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
U zkreslení se nedivím, že je měníš - to je hodně velká citovkaJester píše:Trochu mi to zchudlo: Minulá verze - post432870.html#p432870
Zajímalo by mne spíš, proč ses zbavil toho dejavu?
Nero:
Jo se Supa Tone spokojenost. Moc se mi líbí se stratem, leze z toho takový Gilmourovský zvuk, který používá při sólech. Teď už se jenom nějaké to jeho sólo naučit.
S PRS se mi moc nelíbí a s tele jsem to tuším ani nezkoušel.
Miro:
Dejavu je parádní delay (mám ho ještě pořád na skříni
), jenom mi přišlo, že mít dva delaye je prostě trochu moc. Rozhodoval jsem se, který z nich si nechat a nakonec jsem se rozhodl pro Deep Blue. Ten se mi víc líbí na takové dokreslení zvuku, kde nejčastěji delay používám. Dejavu je lepší na všechno ostatní, ale u mě bohužel dost nevyužité.
Jo se Supa Tone spokojenost. Moc se mi líbí se stratem, leze z toho takový Gilmourovský zvuk, který používá při sólech. Teď už se jenom nějaké to jeho sólo naučit.
Miro:
Dejavu je parádní delay (mám ho ještě pořád na skříni
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
je to rozhodně zajímavá hračka, já na ní nejvíce obdivuju to vibrato, které z toho dostanu při 100% wet chorusuCybermuff píše:Wow!... Někdo tady má starej PDS20/20... No vida! třeba je to ten můj, co jsem ho před lety prodal, teda já ho prodal ještě s víčkem na baterku. To byla stejně zajímavá krabka... Velmi lehký chod tlačítek, takže si člověk snadno zmáčkne při řádění na pódiu Hold, ve světě se občas objeví názor, že v reálu to bylo maximálně 4 bitový echo, protože to v echovaným signálu s věrností nemělo nic společnýho, ale to zase se mi na tom líbilo, protože jako dlouhý echo se to nemíchalo to původního signálu (nemělo to výšky a ani tu čistotu)... Ale jo, měl jsem jí (celkem) rád... Akorát ta původní cena na Jungmaňáku byla 17.900, což bylo něco neuvěřitelnýho (při tehdejších mzdách). Já jí vlastnil právě v tý době, teď slušnej archiv.
plus ten infinity repeat se dá využít na docela zajímavé volovinky
Ale stále hezký výběrJester píše:Trochu mi to zchudlo:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Trošku jsem si zase hrál s efektama a vyřešil jsem jednu zásadní chybu, a to že jsem měl Delay ve smyčce noisegaitu.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
jsi spokojený s tím bezdrátem? (Je to AKG?)Peťan V. píše:Trošku jsem si zase hrál s efektama a vyřešil jsem jednu zásadní chybu, a to že jsem měl Delay ve smyčce noisegaitu.
tady hraju teď KOSMONOPOL
je to AKG WMS 40 FLEXX Instrumental Set ... tak jako spokojený? vzhledem k pořizovacím nákladů, tuším necelá čtyřka za funglovku, tak spokojený jsem.Obrovská výhoda je v bodypacku, který jede jenom na jednu tuškovku a to neskutečně dlouho. Zvukově to moc neporovnám, páč jsem ještě jiný bezdrát neměl, ale přes kabel mi to příjde lepší, takže nějakou tu ztrátu má ... v každém případě se chystám do Line6 Relay G50, ale tady budu mít problém s napájením, protože je na 9V a to už nemám žádné volné, takže pokud to nevyřeší rozbočka, tak budu muset investovat do nějakého napájení ala Smrčka.Eizor píše:jsi spokojený s tím bezdrátem? (Je to AKG?)
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Našlapanej efektama 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Nový PB konečně hotový.
Brace DWG1000->Morley BadHorsie->Voodoolab Analog Chorus->Malekko Phase->Maxon OD9->TC Polytune
Brace DWG1000->Morley BadHorsie->Voodoolab Analog Chorus->Malekko Phase->Maxon OD9->TC Polytune
Na jak dlouho?bubucci píše:Nový PB konečně hotový.
jinak vcera sem mel moznost si ohmatat SKB board a to je ultimativni reseni, vsechno dokonale, nenapadla me zadna slabina, krome ceny

BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
hyenik píše:Na jak dlouho?bubucci píše:Nový PB konečně hotový.
3 dny potom, co jsem koupil tady ten boss se na bazaru objevil tady ten SKB a byl tuším vcelku rychle pryč, taky za cenu 3-3.5k je to fakt ultimátní záležitost. No musím si ještě nechat nějaké rezervy
Zdarvim. Má s tím napájením někdo skušenosti a popřípadě kolik amper leze z jednotlivých výstupů
http://kytary.cz/razzor-p-080-power-supplier/HN115015/
IBANEZ S 320
IBANEZ RGDIX7MPB-SBB
Rockwell Red Trip Duo 120 W
Home made portovaná 212
Celestion G12H 100 -sériově- Celestion G12V60
Proměnné množství krabiček "co se vejde"
Akustiky, španělky.........
IBANEZ RGDIX7MPB-SBB
Rockwell Red Trip Duo 120 W
Home made portovaná 212
Celestion G12H 100 -sériově- Celestion G12V60
Proměnné množství krabiček "co se vejde"
Akustiky, španělky.........
- OndrejCvrk
Momentálně to mám řešené takto... Boss CS-3 jsem vyměnil za soul preacher a maximální spokojenost...
Ahoj Bubucci, prosimtě o radu, mám úplně stejnej pedalboard, jen mi v tom nějak kleknul adaptér, ty máš ještě původní, nebo si ho taky už nahrazoval? A když, tak jakým? Díííky!bubucci píše:Nový PB konečně hotový.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Mám originál, ten má 9V a 1000mA. Není problém ho nahradit jiným adaptérem s 9V a stejnou koncovkou a polaritou /mínus na střed/. Akorát si pohlídat odběr krabiček a podle toho vybrat mA zdroje.tider píše:Ahoj Bubucci, prosimtě o radu, mám úplně stejnej pedalboard, jen mi v tom nějak kleknul adaptér, ty máš ještě původní, nebo si ho taky už nahrazoval? A když, tak jakým? Díííky!bubucci píše:Nový PB konečně hotový.
Můžu otázku, pořád se mi rozbíjí kabel na footswitchi (nepřepíná a nechává zapojedný druhý kanál). Nešlo by to udělat tak, že bych kabel zkrátil na minimum a použil sluchátkovou prodlužovací šňůru a k tomu redukce?
Viz: http://kytary.cz/bespeco-slad140/HN104984/ a http://kytary.cz/bespeco-slad210/HN105164/
Ještě bych mohl si udělat samici do footswitche, ale potřebuju dlouhej stereo kabel, který se "blbě" shání v délce 3-5m
Mělo by to fungovat ne?
Viz: http://kytary.cz/bespeco-slad140/HN104984/ a http://kytary.cz/bespeco-slad210/HN105164/
Ještě bych mohl si udělat samici do footswitche, ale potřebuju dlouhej stereo kabel, který se "blbě" shání v délce 3-5m
Mělo by to fungovat ne?
tady hraju teď KOSMONOPOL
Trhala fialky dynamitem? Si tam napájej novej kabel napevno ne? proč tam budeš cpát nějaký redukce...
Proč by se měl stereo kabel blbě shánět? Pro footswitch navíc nepotřebuješ stíněný, stačí obyčejný třížilový. Hlavně aby byl mechanicky odolný a pružný. Třeba v GM Electronics jsem jich viděl hned několik typů, a to i stereo stíněné.. Jinak opravdu lepší nápad než krátký kabel a redukce pro jeho nastavení je odpárat ho z footswitche úplně a instalovat na něm samici stereo jack 6,3 mm. A k tomu podle potřeby dlouhý třížilový kabel se stero jacky na obou koncích.
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
Teď sem ho vybalil zapojil a funguje jak má na obalu píšou u 9V max 1000mA u těch 18 nebo kolik to je max 600mAMíra píše:Zdarvim. Má s tím napájením někdo skušenosti a popřípadě kolik amper leze z jednotlivých výstupů![]()
![]()
ale otázka je zda se to sčítá, nebo je to průměr na každou šavli...
Já tim krmím digitech synth wah + digitech digiverb + ehx boost lpb1 + cry baby + marshall jackhammer a funguje to všecko...
Zatím na první pohled všecko funguje, tak uvidíme časem...