tak mě napadlo, že bychom mohli sem dát pár svých nejoblíbenějším bubenických idolů. Chápu, že je to složité vybrat si jen jednoho, ale bude to určitě zajímavé čtení. Ještě pokud napíšete důvody, co na něm či nich tak obdivujete.
Dovolím si začít,
pro mě je momentálně takový bubenický bůh Chris Coleman. A to protože je pekelně rychlý a technický. Ale to neznamená, že do toho tluče bezhlavě ve snaze dosáhnutí o co největší rychlost, ale všem solům dává hlavu i patu. A taky na něm strašně obdivuji tu jeho radost do života a nadšení. A v poslední řadě se mi na něm libí. Ani nevím ,jak to říct. Je to dost divný. Ale prostě se mi libí, že je to černoch a je trochu při těle. Nechci, aby to vyznělo jako nějaká úchylka. Samozřejmě jsem na ženy. Ale už se mi dosti krát potvrdilo, že v jazzu a blues vládnou Afroameričani. Ten jejich feeling je prostě, tak jak má být. Však je to jejich hudba taky. Ještě abych vysvětlil to při těle. =D Obecně si myslím, že platí. Lidí kteří jsou při těle, jsou více v pohodě. Ale tím hlavním důvodem je že, když si sedne takový "tlouštík" za bicí. Většina lidí si řekne, že nemůže být tak technicky zdatný. Říkejme tomu předsudky. A když spustí a vytře mu zrak, tak to je ta správná chvíle.
Omlouvám se za svůj názor, no možná fakt úchylku.
Díky všem kteří to vydrželi dočíst až sem a těším se na další články.
Odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=UCSynl4WbLQ