Hlava do mixu

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
marshall_slp

Hlava do mixu

Příspěvek od marshall_slp »

Ahojte :) chcem sa spýtať či sa dá zapojiť moja hlava (Marshall DSL 100) nejak do mixu.Výstup do mixu nemá.Existuje volaka krabička alebo volačo iné,aby som mohol hrat bez boxu (gitara-->amp-->mix)??
Ďakujem za odpovede :mrgreen:
Čo iné ako Fender a Marshall :?:
krasty

Re: Hlava do mixu

Příspěvek od krasty »

Když jsem to pročetl, tak tam skoro nic k tématu není mimo Red boxu a simulací. Navíc řeší jen live, ale hlavu přímo do mixu na live a ve studiu ( bez bedny ) ne.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

pouzij send smycky, musis ale mit porad pripojenou nejakou zatez abys neodpalil koncak. bez nejake simulace boxu to ale bude znit hnusne. ja jinak takhle bezne nahravam kytary (vystup z preampu->zvukovka a pak na to hodim nejakej IR impuls).
marshall_slp

Příspěvek od marshall_slp »

Krasty: díky za výber :)
Kinx: ale to je dosť velke riziko keď dáš 8ohm do nejakej zvukovky :o
Čo iné ako Fender a Marshall :?:
haas12345
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od haas12345 »

Kinx to nedava z vystupu do zvukovky, z vystupu mu to de do repra, ALE zere to rovnou ze sendu z fx loopu -> hodis kabel do send a druhy konec do zvukovky a reprak ti hrat nebude, pac se ti nic nevraci do returnu ;)
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

haas12345 píše:Kinx to nedava z vystupu do zvukovky, z vystupu mu to de do repra, ALE zere to rovnou ze sendu z fx loopu -> hodis kabel do send a druhy konec do zvukovky a reprak ti hrat nebude, pac se ti nic nevraci do returnu ;)
To záleží na konstrukci. U mě se vnitřní obvod odpojuje při zasunutí jacku do returnu.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
haas12345
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od haas12345 »

Bummer píše:To záleží na konstrukci. U mě se vnitřní obvod odpojuje při zasunutí jacku do returnu.
Vidis, na to sem uplne zapomnel... nevim co by se stalo, kdyby se hodil jenom jack do returnu, aby se "ucpal", podle me nic, ale fakt nevim, v tomto se tak nevyznam...
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Já jsem myslel, že když zapnu zesák a nechám v stand-by režimu, tak můžu normálně hrát a z fx-send mi půjde signál do zvukovky, ale nepůjde do konce, takže nemusím mít zátěž. Nebo se pletu?
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Stanley06
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley06 »

Jak u kterého zesíku, záleží jak je to udělané. U některých ano (a myslím že zrovna některé aparáty od engla to tak mají). Stand-by spínač jim spíná katody koncových elektronek, tedy pokud zapneš stand-by tak se připojí i konec, pokud je zaplý jen hlavní vypínač tak jde anodové do preampu ale konec nefunguje. Nevím jak je to u toho tvého...
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
haas12345
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od haas12345 »

Me treba stand-by funguje aj na preamp -> vyply stand-by, nehraje preamp
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“